• Aire lliure
  Veure vídeo

  Aire lliure

  No parem de sentir a dir que la pandèmia ha canviat les nostres vides per sempre, i és ben clar que les ha canviat, però també ens ha fet redescobrir algunes coses que potser abans ens passaven desapercebudes. Segur que tots recordem que es va arribar a parlar molt dels ocells durant el confinament! De sobte, a la ciutat hi havia prou calma i silenci per tornar a sentir-los piular. L'aire lliure s'ha convertit en el nou luxe i això ha canviat molts aspectes de la nostra vida: des de l'arquitectura, l'oci, la gastronomia o fins i tot la moda.

  Entrevistarem a la cuinera Ada Parellada per parlar de la relació entre la cuina i el luxe de l'aire lliure. Li preguntem per què una paella a una terrassa davant del mar ens agrada molt més que si ho fem en un espai interior. Ella té la clau, està convençuda que l'aire lliure ens emociona perquè és de veritat.

  Parlarem també Paula Nata, aquesta catalana té més de 80.000 seguidors a Instagram on puja imatges de moda. Ella ens explicarà com els canvis de tendències respecte a l'aire lliure es reflecteixen també en la nostra manera de vestir-nos.

  Michael Black té una feina molt curiosa, ell és comissari d'experiència de la Roca Village, té molt clar que la gent vol ser feliç i la seva feina va una mica d'això, de crear records memorables al voltant d'una experiència de compra a l'aire lliure.

  En aquest programa dedicat a l'aire lliure no podien faltar els nòmades digitals. Gema Requena és una d'elles, es defineix com a coolhunter digital que vol dir que es dedica a identificar tendències. Aprofita que és una feina no presencial per treballar i viure arreu del món. Li hem demanat que ens doni uns tips fàcils per reconvertir-nos en nòmades digitals i poder viure i treballar sempre a l'aire lliure!

  I ara que ve una época que no podrem estar tant a l'exterior com voldríem, la Neus Iserte, experta en decoració i color ens donarà uns tips molt pràctics per traslladar l'essència de l'aire lliure a dins de casa nostra.

  No parem de sentir a dir que la pandèmia ha canviat les nostres vides per sempre, i és ben clar que les ha canviat, però també ens ha fet redescobrir algunes coses que potser abans ens passaven desapercebudes. Segur que tots recordem que es va arribar a parlar molt dels ocells durant el confinament! De sobte, a la ciutat hi havia prou calma i silenci per tornar a sentir-los piular. L'aire lliure s'ha convertit en el nou luxe i això ha canviat molts aspectes de la nostra vida: des de l'arquitectura, l'oci, la gastronomia o fins i tot la moda. Entrevistarem a la cuinera Ada Parellada per parlar de la relació entre la cuina i el luxe de l'aire lliure. Li preguntem per què una paella a una terrassa davant del mar ens agrada molt més que si ho fem en un espai interior. Ella té la clau, està convençuda que l'aire lliure ens emociona perquè és de veritat. Parlarem també Paula Nata, aquesta catalana té més de 80.000 seguidors a Instagram on puja imatges de moda. Ella ens explicarà com els canvis de tendències respecte a l'aire lliure es reflecteixen també en la nostra manera de vestir-nos. Michael Black té una feina molt curiosa, ell és comissari d'experiència de la Roca Village, té molt clar que la gent vol ser feliç i la seva feina va una mica d'això, de crear records memorables al voltant d'una experiència de compra a l'aire lliure. En aquest programa dedicat a l'aire lliure no podien faltar els nòmades digitals. Gema Requena és una d'elles, es defineix com a coolhunter digital que vol dir que es dedica a identificar tendències. Aprofita que és una feina no presencial per treballar i viure arreu del món. Li hem demanat que ens doni uns tips fàcils per reconvertir-nos en nòmades digitals i poder viure i treballar sempre a l'aire lliure! I ara que ve una época que no podrem estar tant a l'exterior com voldríem, la Neus Iserte, experta en decoració i color ens donarà uns tips molt pràctics per traslladar l'essència de l'aire lliure a dins de casa nostra.

 • Impossibles
  Veure vídeo

  Impossibles

  No hi ha res impossible. "Impossible" és una paraula inventada. Això ho va dir el boxejador Muhammad Ali i la seva frase va fer tanta fortuna que va acabar convertida en eslògan publicitari. A "La Comunitat" volem parlar d'impossibles i per fer-ho coneixerem totes aquelles persones que un dia van decidir que no hi havia res impossible, es van atrevir i ho van fer.

  La història ens demostra cada dia com coses que semblaven impossibles, de cop, es tornen sobtadament quotidianes. Està clar que darrere de cada impossible, hi ha algú amb ganes de canviar el món.

  No hi ha res impossible. "Impossible" és una paraula inventada. Això ho va dir el boxejador Muhammad Ali i la seva frase va fer tanta fortuna que va acabar convertida en eslògan publicitari. A "La Comunitat" volem parlar d'impossibles i per fer-ho coneixerem totes aquelles persones que un dia van decidir que no hi havia res impossible, es van atrevir i ho van fer. La història ens demostra cada dia com coses que semblaven impossibles, de cop, es tornen sobtadament quotidianes. Està clar que darrere de cada impossible, hi ha algú amb ganes de canviar el món.

 • Ciutats futur
  Veure vídeo

  Ciutats futur

  Aquesta setmana a La comunitat volem reflexionar sobre el futur de les ciutats. Com afectarà la pandèmia a la nostra manera de viure la ciutat? Fins ara, l'ONU preveia que el 68% de la població mundial seria urbana el 2050. Però no sabem si el distanciament social serà una mesura temporal o que canviarà radicalment la manera en la que interaccionem i ens movem pels entorns urbans. La popularització del treball en remot que ha nascut en aquest context també pot canviar molt la configuració de les nostres ciutats. Què passaria si desapareguessin les hores punta? Estem davant d'una oportunitat per repensar les nostres ciutats i problemes com la contaminació, la congestió de l'esapi urbà o les aglomeracions en el transport públic. Per parlar de com imaginem la ciutat del futur comptem amb diferents experts i també, com sempre, amb la participació a les xarxes dels nostres seguidors.
  L'arquitecte Vicente Guallart Ha guanyat recentment el concurs internacional promogut pel govern xinès per la nova àrea de Xiong'an, a 100 km de la capital Beijing, el primer projecte urbanístic pensat per l'era post-Covid.
  Mar Alarcón, experta en mobilitat, ens donarà pistes sobre cap on va l'ús privat del vehicle i ens descobrirà les avantatges de l'economia compartida.
  I amb Toni Segarra, el publicista reconegut com a millor creatiu del s.XX, parlararem creativitat i ciutat.
  A més, comptarem amb la intervenció de l'artista urbà Tvboy, viurem la plasmació d'una obra seva davant de la seu de Casa SEAT amb qui col·labora amb una exposició plena de missatges disruptius i de reflexió amb tocs d'humor i positivitat.

  Aquesta setmana a La comunitat volem reflexionar sobre el futur de les ciutats. Com afectarà la pandèmia a la nostra manera de viure la ciutat? Fins ara, l'ONU preveia que el 68% de la població mundial seria urbana el 2050. Però no sabem si el distanciament social serà una mesura temporal o que canviarà radicalment la manera en la que interaccionem i ens movem pels entorns urbans. La popularització del treball en remot que ha nascut en aquest context també pot canviar molt la configuració de les nostres ciutats. Què passaria si desapareguessin les hores punta? Estem davant d'una oportunitat per repensar les nostres ciutats i problemes com la contaminació, la congestió de l'esapi urbà o les aglomeracions en el transport públic. Per parlar de com imaginem la ciutat del futur comptem amb diferents experts i també, com sempre, amb la participació a les xarxes dels nostres seguidors. L'arquitecte Vicente Guallart Ha guanyat recentment el concurs internacional promogut pel govern xinès per la nova àrea de Xiong'an, a 100 km de la capital Beijing, el primer projecte urbanístic pensat per l'era post-Covid. Mar Alarcón, experta en mobilitat, ens donarà pistes sobre cap on va l'ús privat del vehicle i ens descobrirà les avantatges de l'economia compartida. I amb Toni Segarra, el publicista reconegut com a millor creatiu del s.XX, parlararem creativitat i ciutat. A més, comptarem amb la intervenció de l'artista urbà Tvboy, viurem la plasmació d'una obra seva davant de la seu de Casa SEAT amb qui col·labora amb una exposició plena de missatges disruptius i de reflexió amb tocs d'humor i positivitat.

 • Impacte positiu
  Veure vídeo

  Impacte positiu

  Des de com ens desplacem i movem fins a què mengem o com ens vestim. Tot el que fem i també el que no fem són gestos que afecten la supervivència del planeta. Han passat trenta anys des que va sorgir el terme "sostenibilitat", però diuen els experts que no la cosa no millora i que estem vivint a crèdit. A "La comunitat" no volem ser pessimistes, creiem que estem davant d'un moment de la història extraordinari: tot el que fem avui pot marcar la diferència per a milions de persones demà. Per això, a "La comunitat" volem tenir un impacte positiu i ens ho hem pres com un repte. Hem preparat un programa per buscar solucions entre tots i no quedar-nos de braços plegats.
  Entrevistarem la model Clara Mas. Fa uns anys va deixar el ritme frenètic de la ciutat per anar a viure al camp amb la seva família. Parlarem amb ella de moda, de viatges i d'alimentació més sostenible. També de com s'ho fa per transmetre tots aquests valors als seus fills.
  Parlarem, també, amb l'experta en sostenibilitat Sònia Ruiz, fundadora de Noima i apassionada de crear canvis sostenibles i socials.
  A més, volem conèixer un cas concret d'economia circular molt a prop de casa nostra: és el viatge de les càpsules Nespresso reciclades en el projecte Arròs Solidari del Delta, que a dia d'avui dona almenys 100 tones anuals d'arròs al Banc dels Aliments.
  També coneixerem el testimoni del surfista Kepa Acero. Hi parlarem del surf com a activitat respectuosa amb la natura, del seu activisme i de com s'ho fa per viatjar amb el mínim impacte.
  També volem veure com les grans empreses poden tenir un impacte positiu. Per això comptarem amb Myriam Sainz. Ella treballa amb l'organització internacional sense ànim de lucre TechnoServe per gestionar programes de sostenibilitat amb productors de cafè a l'Àfrica i l'Amèrica Llatina.
  No ens podem permetre desanimar-nos.

  Des de com ens desplacem i movem fins a què mengem o com ens vestim. Tot el que fem i també el que no fem són gestos que afecten la supervivència del planeta. Han passat trenta anys des que va sorgir el terme "sostenibilitat", però diuen els experts que no la cosa no millora i que estem vivint a crèdit. A "La comunitat" no volem ser pessimistes, creiem que estem davant d'un moment de la història extraordinari: tot el que fem avui pot marcar la diferència per a milions de persones demà. Per això, a "La comunitat" volem tenir un impacte positiu i ens ho hem pres com un repte. Hem preparat un programa per buscar solucions entre tots i no quedar-nos de braços plegats. Entrevistarem la model Clara Mas. Fa uns anys va deixar el ritme frenètic de la ciutat per anar a viure al camp amb la seva família. Parlarem amb ella de moda, de viatges i d'alimentació més sostenible. També de com s'ho fa per transmetre tots aquests valors als seus fills. Parlarem, també, amb l'experta en sostenibilitat Sònia Ruiz, fundadora de Noima i apassionada de crear canvis sostenibles i socials. A més, volem conèixer un cas concret d'economia circular molt a prop de casa nostra: és el viatge de les càpsules Nespresso reciclades en el projecte Arròs Solidari del Delta, que a dia d'avui dona almenys 100 tones anuals d'arròs al Banc dels Aliments. També coneixerem el testimoni del surfista Kepa Acero. Hi parlarem del surf com a activitat respectuosa amb la natura, del seu activisme i de com s'ho fa per viatjar amb el mínim impacte. També volem veure com les grans empreses poden tenir un impacte positiu. Per això comptarem amb Myriam Sainz. Ella treballa amb l'organització internacional sense ànim de lucre TechnoServe per gestionar programes de sostenibilitat amb productors de cafè a l'Àfrica i l'Amèrica Llatina. No ens podem permetre desanimar-nos.

 • Família
  Veure vídeo

  Família

  El diumenge 22 de juliol tindrem un nou programa de La comunitat i durant els propers dies parlarem de la família, però ho volem fer amb sentit de l'humor, sense dogmes, sense sense filtres i sense jutjar cap opció. A La comunitat volem reflexionar sobre el concepte de família desde la visió més autèntica i personal de cada cas, sobre el caos del dia a dia i sobre com s'ho fan les famílies per arribar a tot de la millor manera que poden. Estem convençuts que la cosa no va de ser mares i pares perfectes sinó d'intentar fer-ho el millor possible i sobretot, riure i disfrutar pel camí.

  Per reflexionar sobre què és la família i com afrontar el caos de cada dia, entrevistarem a l'Anna Manso, la guionista i escriptora coneguda com La pitjor mare del món. També farem un zoom amb el conegut comunicador Borja Vilaseva que ens parlarà de la criança conscient i de com ho viu ell amb els seus dos fill.s Rebrem els consells de la influencer @mamayogabcn per sobreviure a la maternitat i empoderar-nos sense perdre el somriure. També comptarem amb el testimoni de l'actor David Verdaguer que va viure el seu embaràs per partida doble, a la vida real i a la gran pantalla amb una pel·lícula sobre la gestació de la seva primera filla. La psicòloga infantil Abi Sisquella ens donarà alguns consells per solucionar els problemes diaris que tenen els pares i les mares. La comunitat que ens segueix a xarxes participarà al programa amb les seves fotografies i vídeos del seu cacao meravellós de cada dia!

  El diumenge 22 de juliol tindrem un nou programa de La comunitat i durant els propers dies parlarem de la família, però ho volem fer amb sentit de l'humor, sense dogmes, sense sense filtres i sense jutjar cap opció. A La comunitat volem reflexionar sobre el concepte de família desde la visió més autèntica i personal de cada cas, sobre el caos del dia a dia i sobre com s'ho fan les famílies per arribar a tot de la millor manera que poden. Estem convençuts que la cosa no va de ser mares i pares perfectes sinó d'intentar fer-ho el millor possible i sobretot, riure i disfrutar pel camí. Per reflexionar sobre què és la família i com afrontar el caos de cada dia, entrevistarem a l'Anna Manso, la guionista i escriptora coneguda com La pitjor mare del món. També farem un zoom amb el conegut comunicador Borja Vilaseva que ens parlarà de la criança conscient i de com ho viu ell amb els seus dos fill.s Rebrem els consells de la influencer @mamayogabcn per sobreviure a la maternitat i empoderar-nos sense perdre el somriure. També comptarem amb el testimoni de l'actor David Verdaguer que va viure el seu embaràs per partida doble, a la vida real i a la gran pantalla amb una pel·lícula sobre la gestació de la seva primera filla. La psicòloga infantil Abi Sisquella ens donarà alguns consells per solucionar els problemes diaris que tenen els pares i les mares. La comunitat que ens segueix a xarxes participarà al programa amb les seves fotografies i vídeos del seu cacao meravellós de cada dia!

 • Menjar
  Veure vídeo

  Menjar

  Ens passem mitja vida asseguts a taula. Anuncis de casament o d'embaràs, festes d'aniversari, Nadal, revetlles d'estiu, sopars romàntics o d'aquells amb amics que són memorables. Tot ho celebrem menjant. I està clar que ens importa el que hi ha sobre la taula, però encara ens importa més el que hi ha al voltant seu. A taula compartim, sobretot, emocions. Agafeu una cadira! Esteu tots convidats a la taula de La Comunitat!

  Ens passem mitja vida asseguts a taula. Anuncis de casament o d'embaràs, festes d'aniversari, Nadal, revetlles d'estiu, sopars romàntics o d'aquells amb amics que són memorables. Tot ho celebrem menjant. I està clar que ens importa el que hi ha sobre la taula, però encara ens importa més el que hi ha al voltant seu. A taula compartim, sobretot, emocions. Agafeu una cadira! Esteu tots convidats a la taula de La Comunitat!

 • Revolució digital
  Veure vídeo

  Revolució digital

  En els propers 20 anys evolucionarem més que en els passats 300. I en dos mesos de confinament hem avançat digitalment més que en 10 anys. El que abans era ciència-ficció, ara és ciència real: d'aquí pocs anys estarem tots connectats, la meitat de les nostres feines seran automatitzades. Estem preparats per a tants canvis? Com serà la nostra vida a partir d'ara?

  Al primer capítol de la segona temporada de "La comunitat" us hem preparat una guia col·laborativa per sobreviure a l'última revolució digital i no morir en l'intent.

  En els propers 20 anys evolucionarem més que en els passats 300. I en dos mesos de confinament hem avançat digitalment més que en 10 anys. El que abans era ciència-ficció, ara és ciència real: d'aquí pocs anys estarem tots connectats, la meitat de les nostres feines seran automatitzades. Estem preparats per a tants canvis? Com serà la nostra vida a partir d'ara? Al primer capítol de la segona temporada de "La comunitat" us hem preparat una guia col·laborativa per sobreviure a l'última revolució digital i no morir en l'intent.

 • Actitud
  Veure vídeo

  Actitud

  L'actitud està darrere de cada aspecte de la nostra vida. L'actitud de no rendir-se, d'esforçar-se i treballar per desenvolupar el talent. L'actitud de cuidar l'amor i les nostres relacions cada dia, més enllà dels convencionalismes i superar el fracàs. L'optimisme i la por que sovint envolten la nostra relació amb els diners, els que tenim i els que no tenim. La capacitat de sorpresa, la curiositat, l'emoció i la valentia necessària per fer quelcom nou per primera vegada.

  L'últim capítol de la primera temporada de "La Comunitat" extreu les actituds que ens permeten evolucionar i créixer. Com sempre, amb la col·laboració de la nostra comunitat i recollint el debat i les aportacions que ens arriben des de les xarxes socials.

  L'actitud està darrere de cada aspecte de la nostra vida. L'actitud de no rendir-se, d'esforçar-se i treballar per desenvolupar el talent. L'actitud de cuidar l'amor i les nostres relacions cada dia, més enllà dels convencionalismes i superar el fracàs. L'optimisme i la por que sovint envolten la nostra relació amb els diners, els que tenim i els que no tenim. La capacitat de sorpresa, la curiositat, l'emoció i la valentia necessària per fer quelcom nou per primera vegada. L'últim capítol de la primera temporada de "La Comunitat" extreu les actituds que ens permeten evolucionar i créixer. Com sempre, amb la col·laboració de la nostra comunitat i recollint el debat i les aportacions que ens arriben des de les xarxes socials.

 • Nadal
  Veure vídeo

  Nadal

  Les festes de Nadal estan plenes de contradiccions. Per una banda, les seguim celebrant any rere any i sovint les esperem amb il·lusió i alegria. Però també poden produir-nos sentiments de tristesa, melancolia i cert estrès. Aquest any, més que mai.

  A "La Comunitat" volem aprofundir en el significat del Nadal, més enllà dels costums i de les decoracions. El Nadal és un moment de valoració, introspecció, de plantejar-nos on som i cap a on volem anar. Per descomptat, Nadal també és la festa del clan, de la família, en la que el més important és compartir i trobar-nos. Aquest any, Nadal està marcat per l'excepcionalitat de les mesures contra la pandèmia mundial. Per això preguntem què n'esperem d'aquestes festes, com les celebrarem i quin és l'autèntic significat del Nadal.

  Les festes de Nadal estan plenes de contradiccions. Per una banda, les seguim celebrant any rere any i sovint les esperem amb il·lusió i alegria. Però també poden produir-nos sentiments de tristesa, melancolia i cert estrès. Aquest any, més que mai. A "La Comunitat" volem aprofundir en el significat del Nadal, més enllà dels costums i de les decoracions. El Nadal és un moment de valoració, introspecció, de plantejar-nos on som i cap a on volem anar. Per descomptat, Nadal també és la festa del clan, de la família, en la que el més important és compartir i trobar-nos. Aquest any, Nadal està marcat per l'excepcionalitat de les mesures contra la pandèmia mundial. Per això preguntem què n'esperem d'aquestes festes, com les celebrarem i quin és l'autèntic significat del Nadal.

 • Primeres vegades
  Veure vídeo

  Primeres vegades

  No parlem (només) de les primeres experiències amorosos, parlem de passar a l'acció. La primera vegada que fem alguna cosa, que emprenem, que ens llancem a fer i deixem el pensar és un moment culminant, ple d'emoció. Ser novell permet també experimentar. Deslliurar-se de convencionalismes i agafar camins nous, inexplorats, sovint per desconeixement, que ens poden portar a resultats sorprenents i innovadors.

  Els nens ho saben bé, el procés educatiu és un continu de primeres vegades, de noves maneres d'entendre el món. Una capacitat, la de començar noves coses sense por, sense prejudicis, de la que podem aprendre també els adults.

  No parlem (només) de les primeres experiències amorosos, parlem de passar a l'acció. La primera vegada que fem alguna cosa, que emprenem, que ens llancem a fer i deixem el pensar és un moment culminant, ple d'emoció. Ser novell permet també experimentar. Deslliurar-se de convencionalismes i agafar camins nous, inexplorats, sovint per desconeixement, que ens poden portar a resultats sorprenents i innovadors. Els nens ho saben bé, el procés educatiu és un continu de primeres vegades, de noves maneres d'entendre el món. Una capacitat, la de començar noves coses sense por, sense prejudicis, de la que podem aprendre també els adults.

 • Diners
  Veure vídeo

  Diners

  Els diners dominen gran part de la nostra vida en societat. Però la percepció i la relació amb els diners és diferent a cada cultura. Per què els catalans ens costa tant parlar de diners? Per què encara ara es considera de mal gust preguntar pels diners de cadascú? En els diners conflueixen dos conceptes: el valor i el cost. La manera com cadascú percep la relació entre els dos depen de molts factors, personals, culturals, socials i psicològics. Per exemple, no percep igual el valor de les coses algú abans o després d'arruinar-se o de guanyar molts diners de cop.

  A "La Comunitat" aprofundim en el concepte dels diners, com influeixen els diners en la creativitat i mirem endavant perquè és un concepte que està canviant i canviarà en el futur, lligat a conceptes de sostenibilitat, igualtat i seguretat.

  Els diners dominen gran part de la nostra vida en societat. Però la percepció i la relació amb els diners és diferent a cada cultura. Per què els catalans ens costa tant parlar de diners? Per què encara ara es considera de mal gust preguntar pels diners de cadascú? En els diners conflueixen dos conceptes: el valor i el cost. La manera com cadascú percep la relació entre els dos depen de molts factors, personals, culturals, socials i psicològics. Per exemple, no percep igual el valor de les coses algú abans o després d'arruinar-se o de guanyar molts diners de cop. A "La Comunitat" aprofundim en el concepte dels diners, com influeixen els diners en la creativitat i mirem endavant perquè és un concepte que està canviant i canviarà en el futur, lligat a conceptes de sostenibilitat, igualtat i seguretat.

 • Amor
  Veure vídeo

  Amor

  L'amor és la inspiració central de multitud de creacions artístiques. Però també és un concepte que ha canviat de forma radical en les últimes dècades. Mentre guanyàvem en llibertat, les relacions amoroses s'ha tornat molt més diverses, sortint de les convencions tradicionals.

  En aquest nou entorn han entrat les noves tecnologies, ampliant les opcions de recerca de parella però també sometent-les a algoritmes i sistemes d'intel·ligència artificial que influeixen sens dubte en la tria. A "La Comunitat" explorem el present i futur de l'amor i les diferents maneres de viure les relacions sentimentals, qüestionant en molts casos la idea tradicional de l'amor romàntic. Sense perdre de vista el nucli de l'amor, allò permanent que el defineix i que no canvia amb el temps.

  L'amor és la inspiració central de multitud de creacions artístiques. Però també és un concepte que ha canviat de forma radical en les últimes dècades. Mentre guanyàvem en llibertat, les relacions amoroses s'ha tornat molt més diverses, sortint de les convencions tradicionals. En aquest nou entorn han entrat les noves tecnologies, ampliant les opcions de recerca de parella però també sometent-les a algoritmes i sistemes d'intel·ligència artificial que influeixen sens dubte en la tria. A "La Comunitat" explorem el present i futur de l'amor i les diferents maneres de viure les relacions sentimentals, qüestionant en molts casos la idea tradicional de l'amor romàntic. Sense perdre de vista el nucli de l'amor, allò permanent que el defineix i que no canvia amb el temps.

 • Talent
  Veure vídeo

  Talent

  Què és el talent? Tothom en té un? Com es pot trobar el talent? A "La comunitat" comprovem que la passió, l'esforç i la perseverança són la clau del TALENT. Ho hem vist amb en Valentí Sanjuan, en David Bueno, la Irene Lapuente, en Carlos Latre i les diferents formes de TALENT que ens heu fet arribar. #ComunitatTalent és el resultat de 10 dies a la xarxa concentrats en 26 minuts.

  Però això no acaba aquí. Pots continuar dient la teva sobre el talent a les xarxes socials amb el hashtag #ComunitatTalent #LaComunitatTV3.

  Què és el talent? Tothom en té un? Com es pot trobar el talent? A "La comunitat" comprovem que la passió, l'esforç i la perseverança són la clau del TALENT. Ho hem vist amb en Valentí Sanjuan, en David Bueno, la Irene Lapuente, en Carlos Latre i les diferents formes de TALENT que ens heu fet arribar. #ComunitatTalent és el resultat de 10 dies a la xarxa concentrats en 26 minuts. Però això no acaba aquí. Pots continuar dient la teva sobre el talent a les xarxes socials amb el hashtag #ComunitatTalent #LaComunitatTV3.

Anar al contingut