Carles Moreno i Sanjuán (Marc Cartes).
Carles Moreno i Sanjuán (Marc Cartes).

Carles Moreno i Sanjuán

Actor: Marc Cartes

Té 39 anys acabats de fer i no voldria fer mai els 40. Li agrada parlar de si mateix com "el campió dels ex":  expolicia, exmarit i si fos per la seva exdona, també seria un expare. Amb aquesta última possibilitat lluita amb força, veient d'amagat la seva filla Estel a la sortida del col·legi quan no li toca per compensar els dies que sí que li toca però que no arriba a recollir-la per feina.

La seva ex, l'Eva, una advocada de prestigi, s'ha tornat a casar amb un prestigiós (i de bona família) company de professió, amb qui és feliç per primera vegada en molt de temps després del seu tempestuós primer matrimoni. Però en això, en Charly prefereix no pensar gaire. Tampoc en el seu passat al cos de policia, d'on el van expulsar per agredir un empresari de gran projecció pública de qui sospitava  que era un assassí i un narcotraficant.

En resum, Carles Moreno és un perdedor que es nega a ser-ho i probablement aquest és el seu principal encant. Ara és  soci del Kubala a l'agència i els uneix una confiança mútua a prova de bomba.
Anar al contingut