El president de l'AMI, Josep Maria Vila d'Abadal, en una imatge d'arxiu (ACN)

Josep Maria Vila d'Abadal, a "L'entrevista del diumenge"

Ramon Pellicer entrevista Josep Maria Vila d'Abadal, alcalde de Vic i president de l'Associació de Municipis per la Independència
Actualitzat

Diumenge, Ramon Pellicer entrevistarà Josep Maria Vila d'Abadal, alcalde de Vic i president de l'Associació de Municipis per la Independència.

Durant l'entrevista es parlarà, per descomptat, del "Procés" centrant-se, especialment, en les dates clau de l'11-S i el 27-S, sense oblidar les eleccions municipals del mes de maig.

Un altre dels temes a comentar és l'estat actual i l'activitat de l'Associació de Municipis per la Independència que, pròximament, Vila d'Abadal deixarà de presidir.

En una lectura més enllà de l'àmbit municipalista, també es parlarà de la irrupció de nous partits, del protagonisme en augment de Ciutadans i del moment que viu el seu expartit, UDC, i del lideratge de Duran. A més, es comentaran els resultats de les diferents enquestes que estan apareixen, com les del CIS i les del CEO, de la imatge de Catalunya fora d'Espanya i de la comissió d'investigació sobre el frau fiscal, al Parlament.

 

Diumenge 29 de març, a les 11.10, a "L'entrevista del diumenge", al 324.

 

El més vist
Anar al contingut