Marc Ribas
Us estàvem esperant

Marc Ribas i un "Joc de cartes" renovat

Arrenca la sisena temporada de "Joc de Cartes" amb una imatge del tot renovada i carregada de novetats. El programa ha renovat completament la imatge gràfica: logotip, tipografia, icones, color.

És el "Joc de cartes" de sempre, però amb una imatge nova i adaptada al 2022. Una altra de les novetats d'aquesta temporada és el "Plat estrella" que Marc Ribas triarà en cada programa. De tots els plats que es tastin a cada capítol, en Marc escollirà el seu preferit, aquell plat que cuidi més l'equilibri entre tots els ingredients, que identifiqui el territori i que es pugui replicar més fàcilment. El restaurant que l'hagi elaborat s'endurà 0,5 punts més a la nota final. Aquest guardó pot alterar encara més la classificació final i, per què no, convertir en guanyador el restaurant que l'hagi cuinat.  

Aquesta sisena edició tindrà 13 capítols i un programa resum, en què es visitaran 52 restaurants. Per primer cop a la història, el "Joc de cartes" viatjarà fora de Catalunya, fins a Madrid, per buscar una tradició tan catalana com la de menjar calçots. Calçots i peus de porc, arrossos, mandonguilles amb sípia, pop, entrecots i fins a 624 plats diferents que passaran per les mans de Marc Ribas. 

La cinquena temporada va tenir una mitjana de 343.000 espectadors, un 17,6% de quota i una audiència acumulada de 2.040.000 espectadors. I pel que fa a les audiències digitals, des de l'estrena, s'han fet 7,5 milions de reproduccions del programa. L'última temporada ha estat la millor de totes, amb una audiència setmanal de 42.500 usuaris únics i 1,4 milions de reproduccions. A les xarxes socials el programa té 32.500 seguidors a Instagram, 15.700 a Facebook i 13.800 a Twitter.  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut