"Joc de cartes", el més vist dimecres a la nit, amb 387.000 espectadors

Cartes amunt: innovació i fusió a la Vall d'Aran

La ruta gastronòmica de "Joc de cartes" s'atura a les muntanyes del Pirineu. Tots els restaurants que visitem utilitzen productes del territori, amb alguna gamba nouvinguda de Palamòs, i tots volen guanyar

Entre els concursants d'aquesta edició de "Joc de cartes", n'hi ha alguns que apliquen tècniques de la cuina més innovadora; d'altres, tocs de fusió de menús orientals, i els més tradicionals ens serviran una olla aranesa i una bona carn a la brasa.

 

La primera parada del cuiner Marc Ribas és Bossost , on hi ha el el restaurant Er Occitan  del Marcos Pedarròs, un xef molt innovador.

 

 

 

 

L'exotisme arriba a Baqueira Beret amb Omaira Valiente, del BMAI, que va canviar Mallorca per la Vall d'Aran i que ofereix cuina de fusió en un ambient peculiar que sorprèn força als seus contrincants. Tant com ho faran els seus plats...

 

"Recarregat, estrident, "agobiant", psicodèlic, il·lògic, un túnel del terror"... Aquests són alguns dels mots que han servit per descriure la decoració del BMAI. Millorarà l'opinió del menjar?

 

 

L'equip de "Joc de cartes" també s'ha acostat a Vielha per visitar l'establiment de l'Albert Jubany, copropietari de l'Eth Bistro. Segons afirma el restaurador, són una petita cala de la Costa Brava situada a la Vall d'Aran i busquen un "client premmium" .

 

 

La Dolors, la seva companya, està convençuda de les opcions de guanyar del seu "espai gastronòmic gourmet", i no li agraden alguns dels comentaris que sent des de la cuina...

 

 

 

 

I, finalment, sense sortir de Vielha, els nostres concursants es deixen encomanar per la simpatia d'Ana Molina, la mestressa del restaurant Casa Jimena. Una dona que primer venia loteria i, al final, el premi li va tocar a ella en forma de restaurant.

La seva oferta culinària es basa en el caliu de la cuina tradicional i en l'habilitat del seu company en la brasa.

 

 

 

 

 

Anar al contingut