Dimecres, a les 22.35, a TV3

"Joc de cartes" busca el millor restaurant vegetarià de Barcelona

Marc Ribas busca el millor restaurant vegetarià de Barcelona. En Marc Ribas intentarà trencar els tòpics al voltant d'aquest tipus de gastronomia
Li agraden les pastanagues al Marc Ribas?
Li agraden les pastanagues al Marc Ribas?

"Joc de cartes" busca el millor restaurant vegetarià de Barcelona. En Marc Ribas intentarà trencar amb els tòpics que hi ha al voltant d'aquest tipus de cuina a la ciutat comtal. Coneixerem la proposta d'en Pere Llauradó, propietari del restaurant Arc Iris, el més antic de Barcelona. També descobrirem el restaurant The Green Spot, de la mà del seu director, en Willy Bellabiod. Seguirem amb l'Alive, on la Sara Bosch, la seva propietària, demostrarà que tot i ser jove té les coses molt clares. I per últim, acabarem al restaurant Raso Terra, on la Chiara Bombardi, demostrarà que la cuina vegetariana no és avorrida.

"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. En cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina, i d'una zona determinada, s'enfrontaran entre ells per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.

Anar al contingut