Millor restaurant de cuina catalana en un mercat de Barcelona

"Hi ha el teu telèfon al compte?": la tirada de canya del Marc a "Joc de cartes"

En funció del cambrer que et toqui, un sopar es pot convertir en una experiència memorable... o en un desastre de proporcions majúscules. El Marc ho sap i no va deixar passar l'oportunitat de temptejar un cambrer top a l'últim capítol de "Joc de cartes".

El va caçar al vol. El Jazz, cambrer del restaurant Casa Blanca, va cridar de seguida l'atenció del Marc Ribas. El detonant va ser el temptador suggeriment del cambrer a una de les concursants del programa, la Jackie: fer-li el xai arrebossadet si el que volia era "un viatge a la infància".

"Coi, aquest tio és bo!" Va saltar --literalment-- el Marc. "Et paguen bé, o què?" El Jazz n'està prou content, del sou, però tot i així el Marc insisteix: "Si vols canviar d'aires un dia..." Real que estaria més que encantat de fitxar-lo de cambrer per a algun dels seus restaurants! 

 

No content amb aquesta primera tirada de canya, quan el Jazz porta el compte, el Marc hi torna: "Hi ha el teu número de telèfon, aquí?" Però ell li dona carbasses per segon cop: "L'únic telèfon que hi ha és per fer la reserva."

El bon servei d'aquest cambrer, de fet, va ser una de les claus perquè el Casa Blanca guanyés amb diferència el títol de millor restaurant de cuina catalana en un mercat de Barcelona. A banda, esclar, de la bomba de calamars i botifarra per la qual ja sospira mig Catalunya. De fet, es va guanyar el títol de recepta estrella del programa. Ensalivant estem!

No només el Marc va saber veure el potencial d'aquest cambrer. Ell va valorar el servei del Casa Blanca amb un 9, però un dels concursants, l'Esteve, va anar més enllà: li va donar un contundent i rotundíssim 10. "No li podia posar una altra cosa", diu un Esteve resignat, admetent l'evidència. El Marc li pregunta si, ja que li havia agradat tant, trucaria al Jazz per treballar amb ell. I la resposta de l'Esteve és sensacional: "No tinc calés per pagar-lo, tu sí!"

Al Sergi, entranyable gerent del Casa Blanca, només el podem avisar: ai, Sergi, quants pretendents per a aquest cambrer! Cuida'l bé, que li han posat l'ull a sobre!

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut