Els protagonistes de "Jo també em quedo a casa"
De dilluns a divendres, a les 16.25, a TV3

"Jo també em quedo a casa", la sèrie del confinament

La sèrie, una tragicomèdia de 10 capítols que s'emet de dilluns a divendres, s'adapta a la situació de confinament excepcional en què ens trobem amb un format innovador: tots els personatges es comuniquen entre ells utilitzant exclusivament les xarxes socials.

Amb una pandèmia galopant, ningú no pot sortir al carrer. Això ha deixat en Muç (Sergi Cervera) i la Marina (Mar Ulldemolins) confinats a la mateixa casa tot i ser exparella. Per no haver de conviure junts han decidit aïllar-se en zones separades.

El confinament també ha fet que els seus amics Riqui (Dafnis Balduz) i Sara (Mariona Ribas), una parella que fa molt poc temps que surten junts, hagin d'estar separats sense poder-se veure.

Gràcies a les xarxes socials es podran comunicar entre ells i també amb altres persones. Tot plegat farà que el seu dia a dia sigui una muntanya russa emocional, sense sortir de casa.

De dilluns a divendres s'estrenarà un nou capítol de "Jo també em quedo a casa" a TV3alacarta, YouTube i Instagram TV en simultani a l'emissió en TDT.

Els personatges 

Muç (Sergi Cervera)

A en Muç tot li surt malament. Es pensa que té coronavirus a causa del seu caràcter hipocondríac i, a més, està confinat amb la seva exparella, la Marina. Tot i la ruptura, però, encara l'estima i intentarà aprofitar la situació per recuperar la relació de parella.

Marina (Mar Ulldemolins)

La Marina, impulsiva i caòtica, està confinada amb el seu ex, en Muç, i, tot i que han aconseguit no haver-se de veure físicament, la seva situació és complicada ja que manté una relació a distància amb en Larry, un amic d'en Muç.

Sara (Mariona Ribas)

La Sara, sempre organitzada i independent, està embarassada d'un home que no forma part de la seva vida i fa poc que ha començat una relació amb en Riqui. Ella viu aquesta situació sentimental amb dubtes i reserves i el confinament li permetrà agafar la distància que necessiten per aclarir el que sent per ell.

Riqui (Dafnis Balduz)

En Riqui és un noi optimista i sensible que va quedar confinat a casa dels seus pares quan els havia anat a visitar. És el millor amic d'en Muç i tot i que fa molt poc temps que surt amb la Sara té clar que és la dona de la seva vida. Està disposat a implicar-se al màxim en la relació i apostar per tot el que poden construir junts, tot i que ara hagin d'estar separats.

Robert (Jordi Cadellans)

En Robert és terapeuta de parelles. Amb el confinament fa sessions online a la Marina i en Muç, encara que ara siguin exparella, i intenta ajudar-los en la nova relació que tenen ara.

Larry (Peter Vives)

En Larry, carismàtic i encantador, viu a Escòcia. És amic d'en Muç des de fa molts anys. Havia iniciat una relació amb la Marina just abans del confinament i ara la mantenen de forma secreta a través d'internet. En Muç no en sap res.

Gal·la i Martí (Diana Roig i Bernat Mestre)

La Gal·la i en Martí comparteixen pis i són dos influencers amb molts seguidors. Estan plens de vitalitat, optimisme, bon rotllo i energia. Amb els seus vídeos a les xarxes intenten ajudar i animar tots els seus seguidors amb cançons i rutines d'exercicis per fer que el confinament sigui més fàcil per a tothom.

"Jo també em quedo a casa" és una producció de YuMagic Produccions per a Televisió de Catalunya.

Idea i direcció
Sergi Cervera

Producció i realització
Dídac Cervera i Paula Jordan

Argument i guió
Sergi Cervera i Blanca Bardagil

Realització, fotografia i estètica 
Paula Jordan i Dídac Cervera

Producció
Paula Jordan i Dídac Cervera

Producció Executiva
Paula Jordan, Dídac Cervera i Sergi Cervera

Cap de producció 
Patrícia Ulldemolins

Postproducció
Adrià Cadena

Motion Graphics
Ismael González

Música
Gerard Sesse

Veus
Diana Roig, Bernat Mestre i Gerard Sesé

Lletres
Blanca Bardagil i Gerard Sesé

Anar al contingut