Una de les impros per parella que veure'm al programa
Una de les impros per parella que veurem al programa
"Improstarr" és un innovador format d'humor televisiu dirigit al públic familiar i en què el públic és cocreador del programa. S'inspira en els divertidíssims espectacles d'improvisació que actualment estan en cartellera en teatres de tot el món, i en programes d'èxit d'improvisació de televisió  com "Fast & Loose", de la BBC

El programa emula, en clau satírica, el que vindria a ser una gala qualsevol d'un reality de superació, on els participants (improvisadors professionals en el paper de persones anònimes) s'enfronten setmanalment entre si en diverses proves d'improvisació real, per aconseguir el desitjat títol del "Millor improvisador de Catalunya".

La mecànica
A cada programa hi ha tres improvisacions per parella i dues improvisacions triangulars.
Els perdedors de cada impro per parella s'enfronten a una impro triangular: "L'ultima oportunitat" (qui perd és expulsat del programa).
Els guanyadors de les impros per parella s'enfronten a una altra impro triangular,  "La gran final" (qui guanya té immunitat per a la següent gala).
Cada setmana entra un nou concursant.

El públic
La participació del públic és imprescindible perquè el programa funcioni. De fet és a partir de les frases i decisions del públic que el programa es va construint. El presentador, que està en constant interacció amb el públic, serà l'encarregat de fer el seguiment dels concursants, dirigir les proves i posar ordre en les gales. El jurat és el mateix públic, que amb els seus aplaudiments determina qui és el guanyador de cada prova i passa a la següent ronda, o qui és el perdedor i ha de ser expulsat del programa.

També és d'entre el públic, que cada setmana el presentador tria a l'hoste o hostessa que l'ajudarà en la logística del programa (penjar les puntuacions, moure els panells de proves i dificultats, lliurar el premi de la setmana...).

Format multiplatforma
"Improstarr" és un format d'entreteniment multiplataforma i participatiu on el públic també pot participar des de casa i guanyar premis. A cada gala es llança "El gran repte", en què els espectadors han d'esbrinar quina pel·lícula estan representant en una impro muda.

També a la web del programa els internautes poden jugar a l'"Impro-loto" (una porra per veure qui surt expulsat a la següent gala) i al joc "Fast-forward" (on poden enviar vídeos de fins a 40 segons  emulant una de les impros de l'última gala, però de forma accelerada).

Xarxes socials
A part de la gala televisiva setmanal, i dels jocs de la web, el programa continua molt actiu a les xarxes socials durant la setmana amb continguts audiovisuals propis i inèdits. Partint de la base que els concursants tenen dret a comunicar-se amb els fans a través de la xarxa social que triïn, els espectadors que ho desitgin poden endinsar-se en l'univers d'"Improstarr" i dels seus concursants entre gala i gala.
Anar al contingut