"Il·lusionadors", un programa d'entreteniment en què quatre personatges sorprendran pels carrers els ciutadans amb els seus jocs de màgia i els provocaran perquè demostrin el seu enginy i participin també en els jocs. Els quatre artistes no pararan de provocar el públic, amb la intenció de buscar la complicitat, i per això faran servir tècniques de provocació a través dels gags que protagonitzin.

"Il·lusionadors" és una sèrie de sis capítols, amb un fil conductor per capítol, que respon a inquietuds dels ciutadans: els transports, l'amor, el menjar, l'esport, etc. Es basa en el treball d'aquests artistes de l'il·lusionisme, que adopten dos papers diferenciats: mentre tres artistes il·lusionadors, clarament diferenciats pel seu aspecte i indumentària, tracten de donar resposta amb gags a aquestes inquietuds, el quart, l'antagonista o l'"antiil·lusionador", fa servir les seves arts màgiques per entorpir i boicotejar la feina dels altres.

Per exemple: si els primers s'afanyen a demostrar que les persones estem fetes per a l'amor, ell sempre intentarà demostrar que estem fets per a l'odi; si els primers volen trobar el costat més solidari de la gent, ell voldrà demostrar que les persones només es mouen per l'egoisme i la cobdícia.

Els tres benefactors dels ciutadans són el mentalista Luis Pardo, el còmic Jandro i Hugo, un curiós personatge. Tots tres prediquen la il·lusió amb la màgia i els gags amb què sorprenen.

Però el quart personatge fa servir la màgia amb les finalitats contràries, per predicar la destrucció i provocar la sortida dels mals esperits que tots els ciutadans porten dintre. Es tracta del mag Lari, l'"antiil·lusionador", que té un protagonisme molt important en en aquest joc de sorpreses que busca el programa.

"Il·lusionadors" és una producció de TV3 i Sony TV, amb la realització de Josep Maria Martorell, la producció d'Alberto González i Josep Rebull, i la producció executiva de Manuel Salas.
Anar al contingut