• Heavies tendres - capítol 8
  Veure vídeo

  Heavies tendres - capítol 8

  L'estiu presenta moltes possibilitats, però cap uneix el Juanjo i el Miquel. Per un costat, el Juanjo pensa fer fanzins amb la Clara i portar-la de vacances amb el seus pares. Per altra banda, el Miquel vol tirar endavant amb un grup de música que pensa més en la borratxera que a assajar.

 • Heavies tendres - capítol 7
  Veure vídeo

  Heavies tendres - capítol 7

  L'anunci del concert de la banda metal Sepultura a Barcelona torna bojos el Miquel i el Juanjo. Però tindran alguns problemes. A la mare del Juanjo no li fa gràcia que el seu fill vagi a aquests llocs tan salvatges, i el Miquel rep una noticia que feia temps que esperava.

 • Heavies tendres - capítol 6
  Veure vídeo

  Heavies tendres - capítol 6

  Al pare del Juanjo no el tracten bé a la feina, i el seu fill el veu com un perdedor. El Miquel té una prova per entrar en un grup de rock, però a casa seva hi ha una inundació i necessitarà l'ajuda d'algun adult.

 • Heavies tendres - capítol 5
  Veure vídeo

  Heavies tendres - capítol 5

  El Miquel i el Juanjo no passen pel seu millor moment. La seva relació penja d'un fil molt prim després d'haver-se discutit. El Gabriel, el professor de l'escola, els obligarà a anar a un recital de poesia i a escriure un treball.

 • Heavies tendres - capítol 4
  Veure vídeo

  Heavies tendres - capítol 4

  En l'amistat del Juanjo i el Miquel arriba una nova figura que farà trontollar l'equilibri de la seva relació: la Clara, una noia que sembla tenir força química amb el Juanjo, i una sorprenent sintonia i afinitat musical que va més enllà del heavy-rock: l'indie rock.

 • Heavies tendres - capítol 3
  Veure vídeo

  Heavies tendres - capítol 3

  Arriba el Carnestoltes, i amb l'excusa de les disfresses, el Miquel i el Juanjo es vestiran amb les seves millors gales heavies. Començaran així a somiar de ser dues autèntiques estrelles del rock i fer la seva pròpia banda. Per poder aconseguir instruments, portaran a terme un pla al marge de la legalitat que els farà ficar-se en problemes.

 • Heavies tendres - capítol 2
  Veure vídeo

  Heavies tendres - capítol 2

  El Nadal es viu de manera molt diferent a casa del Juanjo i del Miquel. El Juanjo només ha de sortir a passejar la Xispeta, mentre que el Miquel ha de fer la compra, el sopar, cuidar les seves germanetes i ser un bon amfitrió amb la nova parella de la seva mare.

 • Heavies tendres - capítol 1
  Veure vídeo

  Heavies tendres - capítol 1

  El Juanjo comença el primer dia de l'institut repetint curs. Allà compartirà taula amb el Miquel, un noi que representa tot el que el Juanjo voldria ser. El Juanjo intentarà guanyar-se la seva amistat, però el Miquel no l'hi posarà pas fàcil.

Anar al contingut