Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Vides darrera el mostrador

"Gent de mercats" torna amb històries de Sant Boi de Llobregat, Malgrat de Mar i Barcelona

El programa, que aquesta temporada dona més protagonisme als mercats ambulants, continua endinsant-se en el dia a dia dels mercats i fent sentir la veu dels pobladors d'aquests espais, dels que hi venen, dels que hi compren i dels passavolants. Tot, per descobrir que cada mercat és un món ple d'històries

"Gent de mercats", la docusèrie dirigida per Tana Collados ha estrenat capítols nous de la tercera temporada. S'ha endinsat al mercat de Sant Jordi de Sant Boi de Llobregat, el mercat ambulant de Malgrat de Mar i els mercats de la Llibertat i del Poblenou de Barcelona.

En aquest episodi, "Gent de mercats" segueix un grup de clients molt especial pel mercat de Sant Jordi a Sant Boi de Llobregat: una dotació de bombers que tan bon punt apaguen un foc encenen uns fogons.


Allà s'han trobat amb la Roser, que vol canviar el davantal del negoci familiar per l'uniforme de bombera, i coneixerà la Rosanna, que porta el bar del mercat, ara en traspàs, que va pertànyer als seus sogres i que no pensa deixar en mans de qualsevol.

Al Mercat de la Llibertat de Barcelona hi ha el Salvador, un especialista en olives, de qui l'equip del programa mira d'esbrinar la recepta secreta de les "olives infern", tot i que no serà fàcil! A més, coneixem una parella d'aquelles que es van formar al mercat i que continuen com el primer dia, la Montse i el Jaume.
 


I pels passadissos del mercat hi troben l'Alexis, del restaurant La Pubilla, que busca els productes per fer el millor capipota de la zona i comparteix els secrets de la seva recepta.
 


"Gent de mercats" també visita el mercat ambulant de Malgrat de Mar, on descobreix la història de la Pili, l'última generació d'una nissaga de venedors ambulants, i es cola a la parada de roba de la Montse i la Mari, dues germanes que han posat l'ànima en la seva pròpia marca de roba solidària amb la lluita contra el càncer.
 


La ruta pels mercats d'aquest episodi acabarà al mercat del barri del Poblenou de Barcelona amb el Beltrán, un cuiner jove arribat de Segovia, d'aquells que admira la cuina de les iaies i el producte de mercat. Al restaurant Echegaray veiem com hi cuina uns calamars amb botifarra i ens en dona la recepta.
 


En comparnyia del Beltrán, el programa coneix la Mari i el Josep, mare i fill carnissers, i l'Esteve, que porta tota una vida al mercat del Poblenou i continua anant a la llotja de Barcelona.

'Gent de mercats': el Beltrán comprant peix al mecat del Poble Nou
"Gent de mercats": el Beltrán comprant peix al mercat del Poblenou
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut