Estrena la tardor del 2019

Es grava el nou programa de TV3 "Gent de mercats"

"Gent de mercats", una nova docusèrie que ens endinsarà en el món dels mercats municipals de Catalunya a través de les persones que els poblen
Un moment del rodatge de "Gent de mercats"
Un moment del rodatge de "Gent de mercats"

"Gent de mercats" és la nova docusèrie de TV3, amb la col·laboració de Benecé Produccions, que s'endinsa en mercats municipals de Catalunya amb les persones que els poblen. Tana Collados és la directora d'aquesta producció, que té prevista l'emissió aquesta tardor i que donarà a conèixer la vida dels comerciants, dels compradors i de diferents perfils humans que passen pels mercats municipals.

Nissagues de venedors, o d'altres que acaben d'arribar, que aposten per la venda amb una relació més humana, "Gent de mercats" posa el focus en el dia a dia d'aquests microcosmos que són peces fonamentals en el teixit dels barris i de les poblacions. La sèrie, ambientada en mercats estables de diferents localitats del país, s'endinsarà en tots els racons, des del bar del mercat a les entranyes. I serà a través dels protagonistes que es viuran els reptes amb què s'enfronten, les relacions que s'estableixen i els sentiments que els atrapen entre les parets dels mercats.

"Gent de mercats" està dirigit per Tana Collados, l'especialista de gastronomia als Informatius de TV3. La periodista ha treballat en altres formats relacionats amb l'alimentació i la cuina, des del camp fins a la taula, com en els "30 minuts" titulats: "Mercats oberts", "Boqueria, un mercat retratat", "Ambaixadors de gust" i "El Mediterrani: la mar de conflictes". També ha dirigit el programa de TV3 "Cuines" i la revista d'enogastronomia "Al vostre gust".

La sèrie, de sis capítols, té el suport de l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona, Mercabarna, la Diputació de Barcelona i la Diputació de Tarragona, la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments de Reus i Vilanova i la Geltrú.

VÍDEOS RELACIONATS