TOTS ELS CLIPS

  • Les Cols, el restaurant que trasllada el paisatge a la cuina
    Veure vídeo

    Les Cols, el restaurant que trasllada el paisatge a la cuina

    A Olot, la Fina Puigdevall, xef del Restaurant Les Cols, i la seva filla Martina són grans ambaixadores de la Garrotxa. Les acompanyem a plaça per descobrir els fesolaires, carnissers i peixaters d'un mercat ple de vida, el d'Olot.

    A Olot, la Fina Puigdevall, xef del Restaurant Les Cols, i la seva filla Martina són grans ambaixadores de la Garrotxa. Les acompanyem a plaça per descobrir els fesolaires, carnissers i peixaters d'un mercat ple de vida, el d'Olot.

  • La llotja de Barcelona, subhasta de matí i subhasta de tarda
    Veure vídeo

    La llotja de Barcelona, subhasta de matí i subhasta de tarda

    Sabíeu que Barcelona conserva un actiu port pesquer? "Gent de mercats" visita la llotja de pescadors amb en Xavi, un peixater amb molt d'ofici del Mercat del Ninot. Descobrim que al matí s'hi fa la subhasta de peix blau, i a la tarda, la de la resta de peix.

    Sabíeu que Barcelona conserva un actiu port pesquer? "Gent de mercats" visita la llotja de pescadors amb en Xavi, un peixater amb molt d'ofici del Mercat del Ninot. Descobrim que al matí s'hi fa la subhasta de peix blau, i a la tarda, la de la resta de peix.

  • Una xarcuteria familiar al mercat de Sarrià
    Veure vídeo

    Una xarcuteria familiar al mercat de Sarrià

    A Xarcuteries Margarit segueixen un procés d'elaboració minuciós per aconseguir un pernil dolç deliciós. Hem descobert com el fan i també altres productes.

    A Xarcuteries Margarit segueixen un procés d'elaboració minuciós per aconseguir un pernil dolç deliciós. Hem descobert com el fan i també altres productes.

  • Noves generacions als mercats
    Veure vídeo

    Noves generacions als mercats

    La Natàlia és una més a la parada de peix. Aprèn l'ofici des de baix.

    La Natàlia és una més a la parada de peix. Aprèn l'ofici des de baix.

  • Entrem a la cuina del restaurant Disfrutar
    Veure vídeo

    Entrem a la cuina del restaurant Disfrutar

    Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas del restaurant Disfrutar formen un gran equip. Entrem a la seva cuina per veure com preparen un plat.

    Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas del restaurant Disfrutar formen un gran equip. Entrem a la seva cuina per veure com preparen un plat.

  • Joan Gurgui, l'inventor de sandvitxos del mercat del Ninot
    Veure vídeo

    Joan Gurgui, l'inventor de sandvitxos del mercat del Ninot

    En Joan, del mercat del Ninot, és tot un fan dels sandvitx bikini i li encanta crear nous entrepans amb productes del mercat.

    En Joan, del mercat del Ninot, és tot un fan dels sandvitx bikini i li encanta crear nous entrepans amb productes del mercat.

  • Videoinstan, el primer vídeoclub de casa nostra
    Veure vídeo

    Videoinstan, el primer vídeoclub de casa nostra

    Coneixem l'Aurora, una cinèfila al capdavant del Videoinstan, un videoclub històric amb més de 46.000 referències, ara situat a l'esquerra de l'Eixample.

    Coneixem l'Aurora, una cinèfila al capdavant del Videoinstan, un videoclub històric amb més de 46.000 referències, ara situat a l'esquerra de l'Eixample.

  • El menjar per emportar del cuiner Jordi Vilà
    Veure vídeo

    El menjar per emportar del cuiner Jordi Vilà

    A Sarrià descobrim les propostes gastronòmiques per menjar a casa del cuiner Jordi Vilà.

    A Sarrià descobrim les propostes gastronòmiques per menjar a casa del cuiner Jordi Vilà.

  • El punt de reciclatge d'oli al mercat de Santa Eulàlia
    Veure vídeo

    El punt de reciclatge d'oli al mercat de Santa Eulàlia

    Reciclar oli és molt més fácil del que pot semblar. Al mercat de Santa Eulàlia hi ha un punt de recollida on deixes el pot i te n'endús un altre.

    Reciclar oli és molt més fácil del que pot semblar. Al mercat de Santa Eulàlia hi ha un punt de recollida on deixes el pot i te n'endús un altre.

  • Tots els consells per comprar bacallà
    Veure vídeo

    Tots els consells per comprar bacallà

    La Montse i la Lourdes tenen parada al mercat de Santa Eulàlia. Són dues germanes que, de bacallà, en saben un bon tros.

    La Montse i la Lourdes tenen parada al mercat de Santa Eulàlia. Són dues germanes que, de bacallà, en saben un bon tros.

  • El dinar de divendres al mercat de Santa Eulàlia
    Veure vídeo

    El dinar de divendres al mercat de Santa Eulàlia

    Molts paradistes dinen plegats els divendres al mercat de Santa Eulàli.

    Molts paradistes dinen plegats els divendres al mercat de Santa Eulàli.

  • La pastisseria Foix endolceix Sarrià des del 1886
    Veure vídeo

    La pastisseria Foix endolceix Sarrià des del 1886

    Un establiment històric a Sarrià, la centenària pastisseria Foix, que endolceix el barri des del 1886.

    Un establiment històric a Sarrià, la centenària pastisseria Foix, que endolceix el barri des del 1886.

  • El Salvador, l'últim pastor de Vilafranca del Penedès
    Veure vídeo

    El Salvador, l'últim pastor de Vilafranca del Penedès

    No hi ha millor aliment pels xais que la llet de la mare. L'hi va dir el seu pare i en Salvador Queraltó, que és pastor i carnisser, també ho té clar. El seu xai de ramat és el producte estrella a la seva parada del mercat de la Carn de Vilafranca. I quan no en té del propi ramat, n'hi porten del Pallars.

    No hi ha millor aliment pels xais que la llet de la mare. L'hi va dir el seu pare i en Salvador Queraltó, que és pastor i carnisser, també ho té clar. El seu xai de ramat és el producte estrella a la seva parada del mercat de la Carn de Vilafranca. I quan no en té del propi ramat, n'hi porten del Pallars.

  • Els del Tros d'Ordal contribueixen a recuperar varietats com l'espigall als seus camps del Penedès
    Veure vídeo

    Els del Tros d'Ordal contribueixen a recuperar varietats com l'espigall als seus camps del Penedès

    Els espigalls són una hortalissa d'hivern, de la família de les cols, que els del Tros d'Ordal contribueixen a recuperar als seus camps del Penedès i s'han entestat a donar a conèixer. Els venen a la Parada del Mercat de la Carn, de Vilafranca, al mercat ambulant dels dissabtes a la població, i tampoc no falten a les seves cistelles.

    Els espigalls són una hortalissa d'hivern, de la família de les cols, que els del Tros d'Ordal contribueixen a recuperar als seus camps del Penedès i s'han entestat a donar a conèixer. Els venen a la Parada del Mercat de la Carn, de Vilafranca, al mercat ambulant dels dissabtes a la població, i tampoc no falten a les seves cistelles.

  • Espigalls i Gall del Penedès en una recepta d'Oriol Llavina al Cigró d'Or
    Veure vídeo

    Espigalls i Gall del Penedès en una recepta d'Oriol Llavina al Cigró d'Or

    L'Oriol Llavina, del Cigró d'Or del mercat de la Carn de Vilafranca, és d'aquells que defensa els bons productes del territori, com el Gall i l'aviram del Penedès o els espigalls. Ingredients que no falten a la seva cuina, fins i tot quan s'ha hagut d'adaptar als tancaments forçats per la pandèmia i ha fet menjar per emportar-se. Voleu veure com els cuina?

    L'Oriol Llavina, del Cigró d'Or del mercat de la Carn de Vilafranca, és d'aquells que defensa els bons productes del territori, com el Gall i l'aviram del Penedès o els espigalls. Ingredients que no falten a la seva cuina, fins i tot quan s'ha hagut d'adaptar als tancaments forçats per la pandèmia i ha fet menjar per emportar-se. Voleu veure com els cuina?

Anar al contingut