Els protagonistes

Al llarg dels 10 capítols de la sèrie, uns 40 joves diferents mostren com ha estat la seva vida durant unes setmanes i, en alguns casos, durant uns mesos. Ensenyen què fan, expliquen qui són i revelen com se senten: les seves pors, els seus somnis, els seus dubtes... I això és el que el programa busca: conèixer-los a fons, sense intermediaris.
 

VÍDEOS

Introducció musical

L'inici de cada episodi es fa a través de l'actuació d'un grup musical diferent i els grups que hi surten tenen estils i sonoritats ben diverses. Han estat triats amb la voluntat de donar visibilitat a les diferents veus i sensibilitats del panorama musical català i tots pertanyen a la generació que retrata la sèrie. Així, cada setmana, la lletra d'una cançó serveix per introduir i situar el tema del capítol.

VÍDEOS

Moderna de pueblo

Cada setmana, el capítol es tanca amb una història animada que protagonitza el personatge de la "Moderna", que ja és tot un fenomen i una icona juvenil a internet  i que, per primera vegada, farà el salt "animat" a la televisió.
Cada historieta és una valoració personal de l'autora sobre el tema del capítol i la intenció és acabar el programa amb una picada d'ullet, amb humor.
La il·lustradora Raquel Córcoles també forma part de la generació que es retrata al programa i, per tant, es pot mirar els nois i noies de la "Generació Selfie"  amb complicitat i (auto)ironia.
 

VÍDEOS

Les coses poden anar bé

Fem un petit retrat en positiu d'alguns membres d'aquesta generació. Joves que lluiten i tiren endavant en tota mena d'àmbits professionals.
Al llarg dels 10 capítols es van descobrint emprenedors, gent amb talent, apassionats, tossuts... Històries de nois i noies que, enmig d'un context de crisi i dificultats, aconsegueixen sortir-se'n perquè "de vegades, les coses poden anar bé".
 

VÍDEOS

La cançó del famós

En el programa participen joves famosos, nascuts també als anys 80 i 90. En cada capítol, un personatge conegut tria una cançó que li agrada molt i que serveix per iniciar una petita reflexió sobre la seva trajectòria i la seva generació.
 

VÍDEOS

Cerca vídeos del programa