Rànquings: Els millors ginys per dir adéu a la panxa, trucs per fer fotografies originals i 5 apps per ser un gran xef

Els últims dies t'has atipat de menjar, no has deixat ni una engruna de plats de dimensions pantagruèliques, has arrasat. Pizza, xocolata, cervesa, gall dindi, torró, polvorons… Ara has de desfer el camí i, siguem sincers, sortir a córrer cansa. I se sua. I en calça curta, admetem-ho, perdem una mica.

No passa res! Hem vingut a solucionar-vos la papereta amb aquest rànquing, on trobareu de tot, des de cintes de córrer de gravetat zero fins a entrenadors personals digitals.

 

 

Quan sortiu a córrer, no us oblideu de portar el telèfon o la càmera fotogràfica, per deixar constància del miracle. Aquests són els trucs més efectius perquè les vostres instantànies es tornin espectaculars i sigueu els reis d'Instagram. Lluíiiiiiiiiiis….

 

 

Quan hagueu tornat de córrer i n'hagueu deixat constància a, com a mínim, una cinquantena de xarxes socials, toca premi. Perquè, no ens enganyem, si hem aconseguit desprendre'ns de 30 o 40 calories a base de suar, no hi ha millor premi que… recuperar-les amb un bon tiberi. Però, com que som gent pràctica, necessitem anar per feina. Per això, en aquest rànquing, us descobrim 5 apps que us faran molt més fàcil la vida entre fogons.

 

Anar al contingut