Lluís Marquina recull el Premi Connexió 2016
Lluís Marquina recull el Premi Connexió 2016
Per la seva difusió de les TIC i del sector de les telecomunicacions

"Generació digital", Premi Connexió 2016

El programa de tecnologia, entreteniment i cultura digital del 33 ha estat guardonat amb un dels premis Connexió, que anualment atorga Feceminte, la Federació Catalana d'Empresaris Instal·ladors de Telecomunicacions

"Generació digital", l'espai que Lluís Marquina dirigeix i presenta al 33, ha resultat guanyador en la categoria de premi a un mitjà de comunicació per la difusió realitzada en matèria de telecomunicacions i tecnologies. S'ha destacat la seva contribució a la difusió de les TIC i del sector de les telecomunicacions. El guardó s'ha lliurat en un acte al Museu d'Història de Barcelona.

Els premis Connexió arriben aquest any a la 17a edició, en el marc del 48è Dia Mundial de les Telecomunicacions, i s'atorguen a empreses, entitats i persones que han destacat a títol individual o col·lectiu per la innovació, investigació, qualitat de servei o aportació singular en l'ampli món de la professió, i per la qualitat de vida en el món de les noves tecnologies.

"Generació digital", amb Lluís Marquina, és l'espai de tecnologia, oci i cultura digital del canal 33 que s'emet els dimarts a les 22.40. La versió radiofònica del programa, dirigida i presentada per Albert Murillo, s'emet la matinada de dissabte a diumenge, a la 1.00, a Catalunya Ràdio.

tv3.cat/generaciodigital
facebook.com/generaciodigital
twitter.com/gendigital

Anar al contingut