L'Ivan (Pau Poch)

Examen final a l'Ivan de "Merlí"

Hem plantejat als joves protagonistes de "Merlí" un petit test. Aquestes són les respostes del Pau Poch, l'Ivan a la sèrie
Actualitzat
  • Quina ha estat per tu la millor escena de la sèrie?

És molt difícil respondre perquè penso que a cada capítol hi ha unes quantes escenes que em sorprenen i m'emocionen. Una que vaig disfrutar molt com a espectador va ser quan la Tània explota amb el Bruno a les escales de l'institut. Penso que amb aquesta escena es fa evident que tots els personatges de la sèrie tenen una gran vida interior i que no són plans ni es limiten a ocupar un únic rol, que ens poden sorprendre en qualsevol moment i com a espectadors voldrem conèixer la seva realitat i compartir la seva evolució. Em va emocionar l'actuació de l'Elisabet Casanovas, que penso que és un gran descobriment pel públic. Té una llum i una veritat que estic segur que la portarà fins on vulgui arribar com a actriu. 

  • Quin és el teu personatge preferit de "Merlí"? Per què?

El Merlí. Per la seva complexitat, pels seus defectes i per les seves sortides de to. Per les seves provocacions necessàries. Crec que hi ha pocs personatges tan complets, tan poc plans a la televisió. Bravo pel Francesc Orella, no era gens fàcil el repte i ha conquistat l'audiència.

  • Quina és la teva cita preferida del Merlí?

"Només tens una vida". Sembla tan obvi i ho oblidem tan sovint... 

  • Amb quin moment et quedes del teu personatge durant la temporada?

 La bufetada i les paraules de la Míriam, la mare de l'Ivan. És on es trenca tot, on l'Ivan entén que no pot seguir en aquest pou de dolor. I l'escena del terrat amb el Merlí on per primer cop el veiem somiar.

  • Quin projecte de treball tens entre mans?

Estic treballant amb una companyia de teatre a França amb l'obra "Des chanteux en Espagne". És una gran experiència personal, sento que cuiden molt el teatre que fan. Farem gira fins a l'abril. I a Catalunya estem movent el primer documental que he dirigit, es diu "A tu què et sembla?" i explica el cas de l'Ester Quintana, la dona que va perdre un ull per un impacte de bala de goma. Organitzem projeccions i xerrades amb ella. I l'estem presentant a festivals. Ara hem sabut que som un dels 10 candidats als Premis Gaudí, una sorpresa i una alegria!

  • Quin és el teu filòsof preferit? Per què?

A vegades la vida et creua amb filòsofs anònims i és un plaer. Respecte a la primera temporada de Merlí... Plató i el seu mite de la caverna.  ​

 

Vols veure els exàmens dels altres peripatètics?

Test als peripatètics

El més vist
Anar al contingut