Concurs

Viu una experiència exclusiva i coneix els concursants al concert d'"Eufòria"

Busquem els fans més fans d'"Eufòria"! Demostra que ho saps tot del programa i els seus concursants en aquest concurs

El concurs constarà de 4 rondes, amb 40 preguntes cada una, que s'aniran publicant de 10 en 10 durant quatre dies consecutius. Per tant, els participants hauran d'estar atents per anar sumant punts. Ja hi pots participar aquí:

 

La primera ronda comença divendres dia 10 de juny, a les 12.00, i acabarà el 14 de juny: d'aquí en sortiran els quatre primers finalistes. La segona ronda serà del 14 al 18; la tercera, del 18 al 22 de juny; i la quarta i última, del 22 al 26 de juny. Cada resposta encertada sumarà 10 punts, i les preguntes bonus, 25. En cas que al finalitzar la ronda hi hagi un empat es tindrà en compte el temps que hagi trigat cada concursant a respondre per desempatar.

Els quatre finalistes que hagin sumat més punts al final de cada ronda seran seminfinalistes i guanyaran directament una entrada doble de pista per al concert del 16 de juliol al Palau Sant Jordi.  També assistiran a una eliminatòria al programa "Adolescents XL", de Catalunya Ràdio, on coneixeran un dels cantants d'"Eufòria".  Dos dels quatre quedaran eliminats, i els dos guanyadors passaran a la fase final del concurs, que serà una final a 8 que es farà en directe a "La tarda de Catalunya Ràdio", amb Òscar Fernàndez i Elisenda Carod, la primera setmana de juliol. Els 4 guanyadors d'aquesta gran final podran conèixer tots els cantants d'"Eufòria" al backstage del concert.

A més, tots el participantants al concurs, independentment de la puntuació obtinguda, podran accedir a la Fan Zone exclusiva que es farà a l'exterior del Palau Sant Jordi.

Anar al contingut