Recorda les seves cares: són els 16 concursants d'"Eufòria"
Els 16 concursants d'"Eufòria
A la recerca de l'artista 360

Recorda les seves cares: són els 16 concursants d'"Eufòria"

Una superfan de Harry Potter, una professora, un "cantant d'habitació"... La vida dels flamants concursants de la nova temporada d'"Eufòria" està a punt de fer un gran canvi. Però... com era fins ara?

No es coneixien de res i ara tenen un destí comú: guanyar la segona edició d'"Eufòria". Pel camí, es coneixeran, es desplegaran, aprendran i recorreran un camí de desenvolupament personal i professional... fins on els portarà? El futur està per escriure. De moment, el present és aquí i ara i aquestes són les 16 persones que han aconseguit captivar el jurat de càsting. Benvinguts a "Eufòria": que comenci el somni!

 

 

Alèxia. 21 anys, Constantí

Estudia teatre musical a l'Institut del Teatre. És supersticiosa i sempre porta una samarreta blanca sota la roba. Es va presentar al càsting sense dir-ho a ningú. Ha treballat cantant a un parc d'atraccions i li encanten els reptes: ara n'afrontarà un de ben gran!

L'Alèxia, d''Eufòria'. 21 anys, Constantí
 

 

Carla. 23 anys, Terrassa

Al càsting de l'any passat es va quedar a les portes de poder entrar: ara ho ha aconseguit! Ha estudiat educació infantil i és mestra de música. Canta a una coral i toca la guitarra i l'ukulele. El seu vici són les olives i un dels seus grans referents, Lea Michelle, de "Glee". De vegades s'oblida la lletra de les cançons... li passarà en directe?

La Carla, d''Eufòria'. 23 anys, Terrassa
 

 

Carlos. 23 anys, Sabadell

Treballa al negoci familiar. La seva mare és la persona més important per a ell. Li encanta fer esports, composar i toca la guitarra i el piano. És defineix com un romàntic: atenció que segur que ens arriba al cor amb les balades!  

 

 

Clàudia. 16 anys, Badalona

Va néixer a Cuba, però el 2015 va venir a viure a Barcelona amb la seva mare, que és infermera. És molt fan de l'Edu Esteve. S'ha presentat al càsting de diferents programes, però no ha arribat a participar-ne en cap. Fins ara! 

 

 

Domènec. 24 anys, Barcelona

Va néixer al Camerun, on el seu pare va trobar l'amor i va fundar el Casal Català i dues escoles. Ara ja fa uns anys que viu a Barcelona. Té 5 germanes i estudia al taller de músics. Es considera una persona impacient: nosaltres estem impacients per veure'l a les gales!

El Domènec, d''Eufòria'. 24 anys, Barcelona
 

 

Elena. 21 anys, Palma de Mallorca

Viu en un pis "budista" de l'Eixample de Barcelona. Les festes de l'Elena són famoses i li encanta fer d'amfitriona. Es considera una madame i una diva, però una diva simpàtica. Li encanta escriure. Escriurà una nova pàgina a la seva vida com a cantant? 

 

 

Emmi. 17 anys, Barcelona

Va néixer a Armènia i té formació clàssica (ha estudiat en un conservatori), però somia en ser com Sirusho, una de les grans dives pop del seu país. Toca el piano i té coneixements de Jazz, el seu estil preferit. Té un tiet cantant que és molt famós a Rússia: el triomf serà cosa de família? 

 

 

Ethan. 21 anys, Guissona

Estudia producció musical al taller de músics. Es declara addicte a l'aigua i el més important per a ell són els seus amics. Ja ha treballat a l'àmbit musical com a productor i compositor. A més, toca la guitarra, el piano i l'ukulele. És fan de Julieta i Ginestà i té un tema propi: "La llum".

L'Ethan, d''Eufòria'. 21 anys, Guissona
 

 

Héctor. 26 anys, Manlleu

Actor, cantant i músic. Té un grup de música i treballa en un dinner show. El seu somni és interpretar tots els personatges d'"Els Miserables". Toca la guitarra i el baix. Té tatuades les seves inicials, el nom de la seva banda de música (Aqen) i una creu enorme: afegirà el logotip d'"Eufòria" a la seva col·lecció de tatuatges?

L'Héctor, d''Eufòria'. 26 anys, Manlleu
 

 

Jan. 20 anys, Albons

Sempre ha acompanyat a la seva germana i, segons diu, ara "li toca a ell brillar". Va treballar a un pàrquing i a un gimnàs aquest estiu per fer-se uns calerons. Li agrada més el seu cabell recollit. Feia hoquei subaquàtic i toca la guitarra i el piano. Només ha actuat 3 cops en públic abans del càsting: es defineix com "un cantant d'habitació". Com viurà cantar per a tot Catalunya a "Eufòria"?

El Jan, d''Eufòria'. 19 anys, Albons
 

 

Jim. 20 anys, Granollers

Es descriu com rockera 100% i una persona amb molt bon caràcter. El seu color preferit és el vermell. És monitora de lleure i balla swing. Té tatuat "Perla Negra", com el seu pare". Toca el piano i la guitarra com acompanyament.

La Jim, d''Eufòria'. 20 anys, Granollers
 

 

Natàlia. 19 anys, Sabadell

Estudiant de teatre musical i dansa urbana. Fan d'Ariana Grande. Superfan de Harry Potter (Gryffindor). Es considera molt autoexigent. Té 2 germanes i un gos que es diu Elvis.

La Natàlia, d''Eufòria'. 19 anys, Sabadell
 

 

Nei. 19 anys, Castelldefels 

Li encanta ballar i l'univers "vuitanter" de "Fama". Actor, cantant i ballarí, acaba de fer de Ratolí Pérez a una obra de teatre. Ha passat de voler estudiar medicina a voler ser "performer". Té una jaqueta de la sort i la seva fan més gran és la seva una germana petita, a qui s'estima molt. Aviat l'estimarem tots! 

Nei. 19 anys, Castelldefels 
 

 

Paula. 25 anys, L'Hospitalet de Llobregat

Il·luminadora, fotògrafa i dissenyadora gràfica. També ha estudiat doblatge. Toca el violí. Coses de la vida: va treballar en la il·luminació del concert d'"Eufòria" al Palau Sant Jordi i ara aspira a ser ella, la que pugi a l'escenari! 

 

 

Sofia. 24 anys, Barcelona

Els últims anys ha estat a Nova York per trobar la seva pròpia essència. També ha viscut a Tenerife i Madrid. Creu en les energies més que en els gèneres. Utilitza la guitarra i el piano per compondre. Li encanta viatjar, sola, o amb la seva família.

La Sofia, d''Eufòria'. 24 anys, Barcelona
 

 

Tomàs. 17 anys, Sort  

El Tomàs és xilè, i la pandèmia del Covid el va agafar a Sitges amb la seva família. Què van fer? Van decidir quedar-s'hi! Ara s'han mudat al Pallars. Els seus pares són músics. Toca l'ukulele i s'acompanya amb el piano mentre canta. Si la vida l'ha dut fins aquí, potser és perquè el destí li tenia reservat concursar a "Eufòria"?

 

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut