Càsting final

Els nervis, pels núvols! Els coaches d'"Eufòria" trien els 15 concursants

Aquest cap de setmana, els 91 aspirants que van superar la primera fase dels càstings s'enfronten al jurat d'"Eufòria". Només 15 d'ells aconseguiran convertir-se en els cantants definitius del programa.

TEMA:
Televisió

L'eufòria no para. La mateixa setmana que hem conegut els noms dels presentadors del programa, Marta Torné i Miki Núñez, es decideix també quins seran els concursants definitius del nou talent show musical de TV3.

Més de 1.500 persones es van inscriure al càsting d'"Eufòria". D'elles, 91 van passar la primera fase de càstings i aquest cap de setmana es troben a Esplugues de Llobregat per enfrontar-se al càsting definitiu.

Els aspirants, aquest divendres, al càsting

Allà, es trobaran amb Miki i coneixeran també els quatre coaches que seran els encarregats de fer la tria de participants: el director musical Jordi Cubino, el coach de veu Daniel Anglès, el coreògraf Albert Sala i la coach d'interpretació Carol Rovira. Tots quatre assumiran també un paper clau durant tot el programa, ja que treballaran per obtenir la millor versió dels concursants fins a convertir-los en estrelles del panorama musical.

 

Carol Rovira, coach d'interpretació

"Portaré els concursants a un terreny de joc perquè puguin explorar els límits del tema que hauran de defensar cada setmana. El meu objectiu és que brillin al màxim dalt de l'escenari i que arribin a emocionar l'espectador. Per fer-ho és molt important un espai de confiança i –sobretot– de joc. Si ells estan relaxats i s'ho passen bé, l'espectador també en gaudirà." Carol Rovira

Actriu, cantant i músic, Carol Rovira es va formar principalment a l'Institut del Teatre. Va ser la Susi a "La Riera", però també és coneguda per papers com el d'Amelia Ledesma al serial "Amar es para siempre" i el seu spin-off "#Luimelia". Actualment, interpreta l'Alicia a la comèdia televisiva "Señor, dame paciencia".

Paral·lelament, porta a terme el seu projecte musical en què canta temes propis, acompanyada del músic Anthony Ocaña.

 

Albert Sala, coach de coreografia

"És la primera vegada que treballo en un programa de la cadena i tinc moltíssimes ganes d'aportar-hi tota la meva experiència de l'estranger i fer que el xou sigui tan explosiu i espectacular com sigui possible. La coreografia està molt de moda avui en dia, però no és fàcil arribar a un nivell de suficiència dalt de l'escenari. Vull que els concursants se'n surtin i això representa un gran repte; tinc moltes ganes de donar-los molta canya." Albert Sala

Coreògraf d'àmbit europeu, Sala ha treballat per canals de televisió de mig món. Ha muntat coreografies per a programes com "Factor X" al Regne Unit, "Dancing with the stars" i "So you think you can dance". També té carrera professional com a coreògraf en produccions cinematogràfiques nord-americanes, en anuncis de marques internacionals de moda i esport i en canals de televisió com ara Disney Chanel o productores com la Warner Brothers.

Avui viu a Barcelona, on lidera La Caja Negra, un nou estudi que compagina produccions de videodansa i formacions de ballarins i ballarines professionals.

En aquest paper de coach de coreografia d'"Eufòria" l'assistirà Aina Casanovas. L'Aina va ser ballarina de l'SP3, del Club Super3, i s'ha continuat formant en ciutats de tot el món, com ara Dubai.

 

Daniel Anglès, coach de veu

"M'enfronto al repte de ser coach d'"Eufòria" amb molta emoció i entusiasme; amb sensació de responsabilitat i amb moltes ganes d'ajudar aquests grans concursants que han participat en les audicions. Hi ha molt de talent al nostre país i ara la nostra feina és ajudar-los a lluir encara més en aquest programa". Daniel Anglès

Anglès, director escènic, actor, cantant i un dels vocal coaches més reputats de Catalunya, farà brillar l'instrument més important dels cantants: la veu.

Els espectadors de TV3 segur que el recorden com a jurat al talent show musical "Oh Happy Day". Actualment, és el director del Teatre Condal de Barcelona i del musical "Golfus de Roma". Feina que compagina amb la tasca docent i de direcció de l'escola Aules Arts Escèniques a Barcelona.

 

Jordi Cubino, director musical d'"Eufòria"

"Acceptar la direcció musical del programa és un honor i un repte alhora. La música és revolució constant i em motiva moltíssim descobrir nous talents, treballar amb gent nova... El futur està en els nous talents joves, i a Catalunya n'hi ha moltissims, tenim un càsting espectacular. Els amants de la música gaudireu moltíssim d'aquest programa." Jordi Cubino

Cubino és productor musical i compositor amb més de 22 milions de discos venuts a tot el món amb cançons compostes o produïdes des dels seus estudis a Londres i Barcelona. Ha treballat en cinema, televisió i en discogràfiques. A més a més de ser el productor del disc més venut cada any a Catalunya -el Disc de La Marató de TV3-, també ha produït més de 200 artistes internacionals com ara Laura Pausini, Alan Parsons, David Bisbal i Luis Fonsi, entre altres.

Un cop seleccionats els quinze prefinalistes en aquest càsting definitiu, a partir del tercer capítol, el programa emetrà les gales dels participants i seran els membres del jurat els que hauran de decidir qui passa a la final i qui en queda fora. El concursant que guanyi el programa tindrà l'oportunitat de gravar un disc i participar en algun gran festival del país.

ARXIVAT A:
Televisió
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut