El càsting d'"Eufòria Dance"
El nivell està pels núvols

"Eufòria Dance" tria els seus concursants en un càsting apoteòsic

Si el nivellàs dels cantants de la primera edició d'"Eufòria" va cridar l'atenció de tothom... espereu a veure el dels ballarins d'"Eufòria Dance"

Agafar un vol d'anada i tornada només per participar al càsting d'"Eufòria Dance": això van fer aquest diumenge alguns dels 350 ballarins que es van trobar a l'escola Seven Dance de Barcelona. Molts, catalans, però també altres de vinguts d'arreu d'Espanya, França, Malta, Itàlia, Mèxic...

 

Tots tenien claríssim el seu objectiu i venien disposats a donar-ho tot per cridar l'atenció del jurat comandat pel coreògraf Albert Sala

"Aquest càsting és el resultat de l'èxit d'"Eufòria" 1, que tenia coreografia, tenia xou... això a la gent li encanta i als ballarins, per descomptat, també. Això ha fet que hi hagi una rebuda com aquesta, amb tant nivell." Albert Sala

 

Molta competència, doncs, però sobretot, molta festa. El que es va viure al local barceloní va ser una jornada maratoniana de ball i eufòria amb candidats animant-se els uns als altres, alegrant-se pels companys que passaven de fase i confortant els que anaven quedant eliminats. 

Primera fase, primera escabetxada: dels 350 candidats, només 100 van passar el tall. Els afortunats que ho van aconseguir s'hi van trobar una bona sorpresa, a la segona fase: la coreògrafa i especialista en heels Natalia Palomares, que ha treballat amb artistes com Rosalía, Shakira o Dua Lipa, entre d'altres, va ser l'encarregada de proposar-los una coreografia que havien de reproduir. Tot i el poc temps i els nervis, hi havia talent de sobres, la van caçar al vol i va quedar perfecta. 

Novament, però, resultava complicat decidir: només 50 ballarins podien passar a la fase final. I Aina Casanovas, assistent d'Albert Sala, avisava: "El nivell és brutal, ens és molt complicat decidir amb qui ens quedem i amb qui no. Cada cop és més complicat que l'anterior, perquè hi ha molt de talent". 

Finalment, després d'una nova còreo que tots havien de seguir i de permetre que tothom es lluís amb temps per al freestyle, el jurat va fer la deliberació final i va triar els 30 ballarins definitius. Molt aviat els coneixerem!

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut