El curtcircuit mental de Toni Soler i Inés Arrimadas a l'"Està passant"

Toni Soler va verificar en la seva anàlisi de l'actualitat política si era certa l'acusació d'Inés Arrimadas que com va informar TV3 de la sentència alemanya que va denegar l'extradició de Carles Puigdemont

Aquest dijous, a l'"Està passant", Toni Soler va ironitzar sobre les crítiques a TV3 que Inés Arrimadas havia fet el dia anterior al Parlament per no haver informat correctament sobre la sentència alemanya que demanava l'extradició de Carles Puigdemont pel delicte de rebel·lió. "Ull! A qui només s'informi per TV3 perquè escoltaran una cosa que els provocarà un curtcircuit mental", va dir Arrimadas. Com a conseqüència, i com no podia ser d'una altra manera, als pocs segons a Toni Soler li va explotar el cap.

Però després, el presentador va recordar com el programa "Els matins" sí que va tractar el tema adequadament. La Lídia Heredia i el corresponsal a Berlín, Oriol Serra, van informar sobre els fets especificant que la decisió judicial alemanya assenyalava que no s'estava perseguint a Puigdemont a Espanya per les seves idees polítiques.

Les noves imatges van provocar un curtcircuit diferent.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut