Especial "L'escola contagiada. Com serà el retorn a les aules?", amb Raquel Sans

Després de dos mesos i mig de confinament, sense escoles i amb una reobertura parcial en marxa, pares i mares, alumnes, docents i directors de centres es pregunten com seran les aules del setembre
Actualitzat

En aquest especial, l'equip del programa buscarà respostes sobre la tornada a l'escola amb representants de tota la comunitat educativa, amb veus especialitzades i amb experiències concretes.

Raquel Sans es posarà al capdavant d'aquest informatiu, que analitzarà com la crisi sanitària condiciona el disseny de les aules, es preguntarà si caldrà doblar-les o triplicar-les, i quants docents més s'hauran d'incorporar a fer classes. Quin tipus d'educació es farà: presencial, per videoconferència, que inclogui totes dues opcions? Com es pot reconnectar amb els alumnes que s'han desmotivat, els que han desaparegut o els que no s'han pogut connectar? I com seran els continguts del curs que ve? Totes aquestes qüestions es posaran a debat la nit del 17 de juny.
 
"L'escola contagiada. Com serà el retorn a les aules?" s'emet després de l'especial "L'endemà. L'economia contagiada", també presentat per Raquel Sans, que va analitzar amb la participació d'experts com afecta la crisi del coronavirus les persones i les empreses, la feina, el consum, els crèdits i els estalvis. Aquest programa es va situar entre els més vistos del diumenge 22 de maig,  amb una quota del 10,9% i 246.000 espectadors.
 

El més vist
Anar al contingut