En aquesta nova etapa, "Entrelínies" proposa a cada programa ensenyar com són vint-i-quatre hores en diverses institucions, organismes, empreses o edificis emblemàtics, així com un dia en la vida d'un personatge famós del nostre país.

En el cas dels espais, l'objectiu és fer un seguiment per veure com funcionen i descobrir la quotidianitat al llarg d'un dia des del punt de vista dels professionals que hi treballen, dels usuaris o de les persones que hi viuen.

Aquests programes permetran conèixer i entendre millor determinades institucions del país i revelar alguns dels detalls del seu funcionament que normalment passen inadvertits.

Però, a més de conèixer les entranyes d'aquests espais, "Entrelínies", fidel al seu estil, continuarà explicant històries a través del testimoni dels protagonistes. Uns testimonis que no només serviran per explicar què fan i com ho fan, sinó també el seu punt de vista personal i la vinculació que tenen amb el lloc al qual ens acostem.

En el cas dels reportatges sobre personatges, l'objectiu és fer-ne un retrat per descobrir aspectes de la seva vida personal i professional poc coneguts pel gran públic.

Després de dotze anys ininterromputs d'emissió, "Entrelínies" torna amb nova imatge i una nova manera d'enfocar els temes, que tracta sense perdre l'essència i aprofitant l'experiència que donen els més de mil reportatges fets.
 
Anar al contingut