Espartac Peran presenta i dirigeix "Enganxats"
Espartac Peran presenta i dirigeix "Enganxats"

"Enganxats" és un programa setmanal que s'emet els diumenges a les 19.50, dirigit i presentat per Espartac Peran, en què, en una taula amb actors i altres personatges coneguts, es comentaran els moments més intensos de la setmana a les telenovel·les "Com si fos ahir", que TV3 emet cada dia a les 15.55, i "Benvinguts a la família", que s'emet cada dilluns a les 21.55.

Entre els tertulians hi ha actors coneguts per haver participat en diverses sèries de la cadena, com ara Boris Ruiz i Anna Barrachina ("Ventdelplà", "Merlí"), Sara Espígul ("El crac"), Clàudia Costas ("La Riera"), o el periodista David Balaguer.

Al llarg del programa s'aniran desgranant els capítols de la setmana i cada personatge serà analitzat pels tertulians, que confrontaran els seus punts de vista sobre la ficció de TV3, però també sobre allò que ens afecta la vida en particular. Així, amb exemples concrets i bocins extrets dels capítols, hi haurà un debat sobre les relacions humanes, l'amistat, l'amor i el sexe, la feina i la casa, la relació entre pares i fills... I els participants al programa també apuntaran quins són els moments clau de la setmana, segons el parer de cadascú.

A més a més, l'Estel Batet ens portarà les interioritats més inimaginables en format de "making of" que es plantegen mentre es duen a terme els rodatges, i la Mireia Mallol ens explicarà com bullen les xarxes socials de la ficció televisiva a TV3.

"Enganxats" s'emet cada diumenge a les 19.50, per TV3, just abans del "Telenotícies vespre".

Anar al contingut