Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
El fenomen del talent show, a "Els matins"

El director d'"Eufòria": "El secret són els concursants: són talents, són sincers, no imiten ningú"

"Estem molt contents perquè moltes famílies ens diuen que el divendres és el dia de la pizza i de veure el programa", explica Tono Hernàndez, director d'"Eufòria", el dia en què comencen les gales en directe

La sisena gala d'"Eufòria" serà molt especial. És el primer cop que el programa s'emet en directe i, per tant, els espectadors tindran un paper molt important: podran votar des de casa, gratuïtament, a través de l'app de TV3 (versió iOS i versió Android). Després d'haver reunit, en les primeres cinc gales, 400.000 persones cada nit de divendres, segur que hi tenen molt a dir. Quin no tingui l'app per votar, que la descarregui... I, si no, durant l'emissió hi haurà un codi QR a la pantalla per a qui no tingui l'app, on també es podrà votar.

 

"Eufòria", un programa popular

"Estem molt contents perquè moltes famílies ens diuen que el divendres és el dia de la pizza i de veure el programa", explica Tono Hernàndez, director d'"Eufòria", a "Els matins". Les gales del talent show han aconseguit "que els joves tornin a mirar la tele amb els pares, o els petits de la casa". És el cas de Saïd El Kadaoui, tertulià d'"Els matins", que ha vist com els seus fills han passat de quedar amb els amics els divendres a quedar-se a casa per veure "Eufòria": "I després en parlen amb les àvies, que també ho miren... És molt maco!"

 

 

"El secret del programa són els concursants", afirma Hernàndez, que els descriu com "talents sincers, que no imiten ningú... Són ells mateixos i són una mostra de la joventut d'avui dia". A més, el plantejament del programa els ajuda: "Ho intentem fer des d'uns valors positius, des d'una competitivitat sana, per fer sentir còmode tothom". No és estrany, doncs, que el bon rotllo que es veu sigui real, "totalment real".

 

Marc Clotet, el jurat més complaent?

Quan un dels membres del tribunal parla d'"Eufòria" com ho fa Marc Clotet, es nota que gaudeix molt participant-hi. "Aquesta gala serà en directe al 100% i la disfrutarem com cada divendres". I és que, per Clotet, "hi haurà un abans i un després per a nosaltres com a jurat". "Espero que la setmana avanci ràpid, perquè aquest divendres disfrutarem, és una festa", afegeix.

 

 

La feina de Clotet i els seus companys en aquesta sisena gala no serà fàcil, avisa Tono Hernàndez: "Ahir ens ho miràvem amb l'equip i els mateixos concursants deien que no sabien qui podien nominar... Veuen els seus companys i els veuen tots molt forts!" Una dificultat que pot alimentar la fama de complaent i permissiu que té Clotet com a jurat. "Intento ser el màxim de sincer i just... Volem ajudar amb els consells", es defensa. I recorda: "També he sigut crític i m'han arribat piulades per votacions que he fet, però és molt difícil estar en aquella taula i decidir davant de gent que ho fa tan bé".

 

Qui és el favorit?

Ho fan tan bé que no és fàcil decantar-se per un favorit. Encara que la Mariona recull moltes adhesions, Saïd El Kadaoui es decanta pel Pedro... "Jo ho pregunto a tothom i tothom em diu noms diferents", explica Tono Hernàndez. I El Kadaoui s'hi apunta: "El nivell és molt alt!".

 

El cas de l'Estela

 

 

La nota més negativa són les crítiques que ha rebut l'Estela. Com explica Tono Hernàndez: "Ha rebut missatges d'odi a les xarxes socials, no per com canta, simplement pel seu físic, amb insults..." "Però ella ho ha contestat de manera molt intel·ligent i crec que és un exemple per a molts joves que es poden trobar en situació de bullying", opina Hernàndez, que recorda que a l'Estela li ha costat molt estar orgullosa de ser qui és, però que ho ha aconseguit. "S'ha passat temps sense anar a la platja perquè no se sentia còmoda, però ha aconseguit sentir-se contenta de ser ella mateixa".

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut