La periodista Ariadna Oltra
Us estàvem esperant

Ariadna Oltra conduirà la nova temporada d'"Els matins"

Aquesta temporada, "Els matins" començarà a les 8 del matí, de dilluns a divendres, amb un informatiu presentat per Ariadna Oltra, que farà connexions des del lloc de la notícia.

Hi haurà l'entrevista del dia i una taula d'actualitat, a la qual s'hi sumaran, a més a més dels analistes del programa, persones expertes per abordar i debatre tots els àmbits: social, polític, econòmic, ecològic, cultural, científic i tecnològic, i internacional. I tot això amb el to directe, proper i rigorós que "Els matins" ha cultivat i manté des de fa anys a la graella de TV3, aconseguint, la temporada passada, una quota del 14,9%.

"Els matins" és un dels puntals informatius de TV3. El programa matinal, que dona les claus del dia que comença, explica les notícies que han passat aportant el context per entendre-les i analitza amb veus acreditades l'actualitat més propera i la d'arreu del món. El programa informa amb el segell dels serveis informatius de la televisió pública del país i té voluntat d'acompanyar l'espectador i ser referència per saber el que està passant. Per això "Els matins" acull els protagonistes del que passa.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut