Estrenes digitals d'aquesta tardor 2018

Vídeo sense connexió, "PoliAmor" i altres novetats digitals

Aquesta tardor arriba carregada d'estrenes a TV3. Aquí tens algunes novetats digitals que es convertiran en imprescindibles quan naveguis per les nostres webs, apps i televisions connectades.
TEMA:
Programació tardor 2018

1. Miraràs vídeos i sèries de TV3 sense connexió a internet

No et trobes a casa, no tens connexió a internet o simplement no vols gastar dades però vols veure el primer capítol de la nova temporada de "Benvinguts a la família". Bingo! Ben aviat podràs veure des d'on vulguis els vídeos que t'hagis descarregat prèviament a les apps per a mòbils i tauletes del Súper 3 i TV3 (pròximament). En el moment que tu decideixis, i sense gastar ni un mega. 

El caps de setmana fora de casa, i sense wifi, començaran diferent si pots mirar les sèries del Super3 o la nova ficció dels dilluns: "Si no t'hagués conegut".

 

2. "POLiAMOR", la primera ficció en directe a Instagram Live

Per començar la temporada digital, imprescindible aquesta paraula: "POLiAMOR". A part de ser la pràctica de tenir més d'una relació íntima simultàniament i amb ple consentiment de les persones involucrades, també serà la primera sèrie d'Instagram en directe (!!), que s'estrenarà aquesta tardor a @tv3cat i que es s'emetrà via Instagram Live amb molt d'amor.

Ni el plantejament, ni el format, ni la temàtica de "POLiAMOR" és convencional. La protagonista serà la Berta, interpretada per Nausicaa Bonnin. Té 30 anys, acaba de sortir d'una relació de 3 anys i no té por als canvis que s'apropen a la seva vida. Us imagineu com serà poder preguntar i aconsellar a la Berta des del sofà de casa vostra?

Però la Berta no estarà sola. També s'esperen "cameos" de populars instagrammers, en aquesta producció de TV3 i El Terrat.

 

3. Podràs veure TV3, en directe des de l'Smart TV, des de fora de Catalunya

Si ets fora de Catalunya, no caldrà que dissabte a la nit t'esperis que acabi "FAQS" per recuperar el programa i veure'l al teu televisor. Aquesta tardor s'estrenaran les noves apps de TV3 i Súper 3 per a Smart TV. A part d'una nova ordenació dels continguts a la carta, incorporaran l'accés a tots els canals de TV3 en directe. Això permetrà que els usuaris de fora de Catalunya que tinguin accés a l'app, puguin veure tota l'oferta de directes des de la seva tele.

 

4. Gestionaràs millor el teu temps amb l'Hbbtv

El temps és molt valuós i s'ha d'aprofitar al màxim. Què fer si arribes a casa i ja ha començat "Polònia" o no has vist el començament del "Telenotícies"? Només caldrà que premis el "botó vermell" del servei d'HbbTV per recuperar el programa des de l'inici, encara que ja hagi començat. També es crearà un accés més ràpid a la graella d'emissió dels últims set dies perquè sigui més fàcil trobar els programes destacats i accedir directament al contingut a la carta.

 

5. Qualitat de vídeo adaptada a l'ample de banda

La qualitat de la imatge del vídeo, tant en directe com a la carta, s'adaptarà en tots els dispositius. Quan recuperis "El foraster", el teu dispositiu t'oferirà la qualitat adaptada per tal que tinguis la millor experiència. 
Per altra banda, les millores de qualitat d'imatge venen acompanyades de les millores en el reproductor de vídeo. S'estrenarà el mosaic de recomanacions i les imatges en miniatura al llarg de la línia de temps del navegador. Si deixes a mitges "Està passant" o el "TN", serà més fàcil tornar a trobar el punt on t'havies quedat! 

ARXIVAT A:
Programació tardor 2018

NOTÍCIES RELACIONADES