• TV3

  En aquest episodi, entre altres coses, l'Angela confessa a les noies la seva relació amb en Riccardo, entre la il·lusió i el temor, mentre que, al seu torn, la Ludovica li ensenya a l'Adelaide el penjoll de l'Angela que en Riccardo té i li fa saber la seva por d'acabar-lo perdent. Per això, quan després escull com seran les participacions del seu casament, a l'Adelaide se li acut una idea per assegurar la relació de la Ludovica i en Riccardo. Mentrestant, al Paradís ja hi ha arribat tot el gènere de la col·lecció primavera-estiu de la Gabriella, que ella i la senyora Agnese revisen atentament.

 • TV3

  En aquest episodi, entre altres coses, en Marcello intenta ajudar l'Armando amb el seu pinçament però acaba fent-ho l'Agnese, tot i la vergonya que a l'Armando li fa. En Riccardo està indignat amb l'Adelaide i la Ludovica per la decisió que van prendre sense dir-n'hi res. En Salvatore li fa broma a la Gabriella perquè porta pantalons, però llavors entra en escena l'Enza Sampò, una locutora de televisió, moderna i decidida, que ha d'anar al Paradís a fer-li una entrevista a en Vittorio. Mentrestant el director del banc on té el compte la Ludovica l'avisa que en Ravasi hi ha fet uns quants moviments estranys.

 • TV3

  En aquest episodi, entre altres coses, tot i que l'Agnese intenta consolar-la, la Gabriella està desesperada per l'article que ha sortit al diari criticant-la a ella i els biquinis del Paradís. Per sort, en Vittorio aprofitarà l'entrevista de l'Enza Sampò per posar les coses al seu lloc. En Federico s'adona que aquest any el seu pare no li ha enviat flors a la Silvia la vigília del seu aniversari, una cosa que abans feia sempre, i decideix solucionar-ho ell. I, absurdament, l'assumpte dels biquinis del Paradís dificulta l'elecció de l'Umberto com a membre del Comitè de l'Expo.

 • TV3

  En aquest episodi, entre altres coses, en Federico està content perquè sembla que la relació entre en Luciano i la Silvia ha millorat, i avui hi ha previst un sopar familiar per celebrar l'aniversari d'ella. La Ludovica, després que en Riccardo li ha dit que no es casarà amb ella, se'n va de Vil·la Guarnieri amb la intenció d'anar-se'n a París amb la seva mare. La Clelia ha quedat per sopar amb l'Ennio i se'n van al Cercle, on casualment també fan la seva celebració els Cattaneo. I al Paradís fan hores extres al vespre per preparar la inauguració de la temporada primavera-estiu amb els models de la Gabriella.

Anar al contingut