"El nou món", una versió de la història de Pocahontas i John Smith.

"El nou món" de Terrence Malick, a "Pel·lícula nit"

Aventura èpica que explica l'enfrontament de dues cultures durant la fundació de la colònia de Jamestown (Virgínia) el 1607.
Actualitzat

Segle XVII. El barco del capità John Smith arriba a la costa d'Amèrica en una missió d'exploració. Allà, Smith entra en contacte amb els indis i s'enamora tant de la seva cultura com de la filla del cap de la tribu, Pocahontas. Smith veu en la societat índia el model d'una societat ideal i es proposa instaurar-la a la colònia. Pocahontas i John Smith viuen permanentment la tensió entre el seu amor i la lleialtat que deuen als seus. Pocahontas vol renunciar a tot per John, però ell no veu clar que la seva relació tingui futur. L'enfrontament entre els indis i els anglesos portarà Pocahontas a acabar vivint amb els invasors i a assumir-ne progressivament la cultura.

El director, Terrence Malick, ha guanyat importants premis: la Concha d'Or del Festival Internacional de Cine de Sant Sebastià, l'Ós d'Or del Festival Internacional de Cine de Berlín, Premi al Millor Director i la Palma d'Or del Festival Internacional de Cine de Canes i un David di Donatello. El 2005 va filmar "El nou món", el seu quart llargmetratge, una versió molt lliure i lírica de la llegenda de Pocahontas i John Smith.

FITXA TÈCNICA

Direcció i guió: Terrence Malick
Intèrprets: Colin Farrell, Q'orianka Kilcher, Christian Bale, Christopher Plummer, Yorick van Wageningen, David Thewlis, August Schellenberg, Noah Taylor, Eddie Marsan, Wes Studi, Raoul Trujillo, Jonathan Pryce
Idioma versió original: anglès
Producció: New Line Cinema, 2005 (Estats Units)
Durada: 129 minuts
Fotografia: Emmanuel Lubezki
Música: James Horner

El més vist
Anar al contingut