Santi Millan i els participants en el programa
Santi Millan i els participants en el programa
"El mur" no és un programa d'esport ni de córrer. "El mur" és un programa sobre la superació personal, presentat per Santi Millán. És un espai en què posarem a prova els límits dels participants per assolir un dels reptes més importants de la seva vida: córrer la Marató de Barcelona.

Un grup d'experts prepararà i acompanyarà sis persones de diferents edats i condicions físiques durant tres mesos per completar l'emblemàtica distància de 42,195 quilòmetres. Els participants se sotmetran a tot tipus d'entrenament, des dels específics per córrer i millorar l'estat de forma fins als dedicats a incrementar la confiança en un mateix i la motivació. Però no estaran sols en aquesta aventura: els acompanyaran quatre assessors que els ajudaran a assolir el seu objectiu amb garanties d'èxit: Marc Roig, Fito Florensa, Xevi Verdaguer i Xesco Espar.

Amb "El mur", demostrarem que amb la preparació i l'assessorament adequats, no hi ha límit ni obstacle que no puguem superar i veurem que tan important és la preparació física com la mental.

El programa té com a escenari exteriors com el castell de Fluvià, el monestir de Poblet, el laberint d'Horta, així com centres esportius de referència com l'INEFC o la pista d'atletisme de la Mar Bella. Cada setmana veurem com es preparen els 6 participants i veurem com fan front a un repte físic acompanyats de convidats d'excepció, com ara Joel Joan, l'Homo APM o l'Ariadna Oltra, entre altres.
 
Anar al contingut