El llibre de La Marató d'aquest any compta amb cinc testimonis reals

Susila Cruyff, Pau Donés, Teresa Manresa, Antón Costas i Cristina Hoyos són els cinc testimonis amb què aquest any compta "El llibre de La Marató" que també incorpora les paraules del doctor Ramon Salazar i el periodista Gaspar Hernàndez.
Actualitzat
TEMA:
Càncer

El dilluns 26 de novembre, sota el segell de Rosa dels Vents, del grup editorial Penguin Random House, arriba una nova edició d'"El llibre de La Marató", l'onzena, i ho fa amb canvis. 15.000 exemplars que es posen a la venda al preu de 10 euros. Fins ara, "El llibre de La Marató" era un recull de narracions fruit de la imaginació i solidaritat d'autors i editorials que anaven lligades als valors de La Marató. En aquesta onzena edició, amb la CCMA actuant com a editora, els lectors hi trobaran set veus: cinc són testimonis que han tingut relació amb la malaltia, als quals se sumen un metge investigador i un periodista.

Els cinc testimonis són: Susila Cruyff, presidenta de la Fundació Johan Cruyff i filla de l'exfutbolista que va tenir càncer de pulmó; el músic Pau Donés, que ha tingut càncer de colon i metàstasi al fetge; l'actriu Teresa Manresa, que ha tingut càncer de pit i de còlon; Antón Costas, economista i president del Cercle d'Economia entre el 2013 i 2016 i que ha tingut dos càncers de còlon i un de fetge; i la bailaora Cristina Hoyos, que ha tingut càncer de pit.

A través d'una sèrie d'entrevistes fetes per Carme Canet, tots han parlat de la seva experiència. Ella les ha passat a paper, en primera persona, i les ha convertit en una narració personal, íntima i punyent sobre la malaltia.

El metge investigador Ramon Salazar obre la porta i parla de la malaltia i de la recerca; els testimonis parlen cadascun de la seva experiència, del que han sentit i viscut, i el darrer, el setè, el periodista Gaspar Hernàndez, fa un reflexió de l'actitud davant de la malaltia.

ARXIVAT A:
La Marató Càncer Mitjans de comunicació
VÍDEOS RELACIONATS
El més vist
Anar al contingut