Leo "Bud" Welch
Fer realitat els somnis als 81 anys

El somni fet realitat del bluesman Leo Welch a "Late Blossom Blues: El viatge del Leo 'Bud' Welch"

Un retrat commovedor del bluesman Leo "Bud" Welch, un home treballador que, malgrat moltes adversitats, no va defugir mai la seva passió. Després d'esperar-se més de 70 anys, Welch aconsegueix viure finalment el seu somni

Quan Leo "Bud" Welch (1932-2017), de 81 anys, va publicar el seu disc de debut, "Sabougla Voices", el 2014, va agafar el món del blues per sorpresa: on ha estat aquest senyor durant els últims 60 anys? Per què ningú no n'ha sentit a parlar abans?

Les respostes es donen a "Late Blossom Blues: El viatge del Leo 'Bud' Welch" ("Late Blossom Blues: The Journey of Leo 'Bud' Welch"), un documental sobre Leo Welch i el seu ascens molt tardà a la fama. És la història del blues per excel·lència. Una història sobre la pobresa i l'explotació, sobre el senyor i el diable i, per descomptat, una història sobre la vida que ens recorda que mai no és massa tard per viure els nostres somnis.

 

Leo 'Bud' Welch

El documental segueix Leo Welch i el seu representant, Vencie Varnado, un veterà de la guerra del Golf, mentre fan equilibris per compaginar els negocis i les actuacions, amb els problemes que es deriven de les seves edats avançades. També fa un retrat de Bruce, la ciutat dels boscos de Mississipí on va néixer Welch. Allà, la vida quotidiana de Leo no es veu afectada per la seva fama.

En podeu veure el tràiler aquí.

 

Leo 'Bud' Welch

 

Fitxa tècnica
Direcció i produccó: Wolfgang Pfoser-Almer i Stefan Wolner
Director de fotografia: Viktor Schaider
Muntatge: Lisa Zoe Geretschläger
So: Gerald Rauscher i Andi Pils (Primitive Studios)
2017

"Late Blossom Blues: El viatge del Leo 'Bud' Welch" ("Late Blossom Blues: The Journey of Leo 'Bud' Welch") és una producció de Let's Make This Happen Films i Red Monster.

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut