Dijous 28, a les 23.10, al 33

"El moment", un viatge d'il·lusió i descobriment per la Terra Alta

"El moment" segueix el viatge d'Oriol Pérez, un comerciant de vi que busca a la comarca de la Terra Alta les millors garnatxes blanques per envasar i comercialitzar. Al llarg d'aquest recorregut, l'Oriol es troba amb una sèrie de persones que dibuixen la identitat d'aquesta comarca, que se situa en un dels límits geogràfics del Principat, una zona encara desconeguda per a molts.

La Terra Alta, també coneguda com a "Terra del Cerç", és un territori immers en un moment d'il·lusió, que pensa en un futur esperançador a través d'una tornada, raonada i conscient, al passat. El més llunyà, amb la recuperació de la varietat de vinya tradicional, la garnatxa, un èxit palès en el seu reconeixement internacionalment gràcies als premis que va acumulant. Per altra banda, hi ha un segon retorn al passat, en aquest cas menys remot, revisant les empremtes que la Guerra Civil va deixar en aquesta terra i en els seus habitants.

"El moment", dirigit per Elisenda Trilla, és una producció de Setmàgic Audiovisual amb el suport del Consell Comarcal de la Terra Alta i l'Ajuntament del Pinell de Brai.

 


Fitxa tècnica
Direcció i guió: ElisendaTrilla
Producció executiva: Oriol Marcos
Direcció de fotografia: Jordi Canchales
Banda sonora original: Xavier Piñol
So directe: Ernest Peral
Cap de producció: Judit Cortina
Edició i etalonatge: Jordi Canchales
Operador de dron: Jean-YvesHamon
Coordinador de postproducció: Oriol Marcos

Anar al contingut