Rodatge a l'Institut de Biologia Sintètica
Rodatge a l'Institut de Biologia Sintètica

"El dia de demà" compta amb la col·laboració de diverses organitzacions i publicacions internacionals especialitzades en prospectiva:

 

The Center for Postnormal Policy & Futures Studies

El Centre per a la Política Postnormal i Estudis del Futur (CPPFS) és una xarxa d'investigació i consultoria internacional que promou el coneixement de la prospectiva. El seu director és Ziauddin Sardar i Jordi Serra n'és el director de recerca. El CPPFS té una pàgina dedicada a la teoria dels temps postnormals.

Web: www.cppfs.org

 

World Futures Studies Federation (WFSF)

És una associació internacional amb membres de més de 60 països dedicada a promoure la prospectiva i a explorar i intercanviar idees, visions i plans per a futurs alternatius. La WFSF és soci consultiu de la Unesco i l'ONU. Publica la revista Human Futures, que es pot descarregar gratuïtament aquí.

Web: www.wfsf.org

 

World Futures Review

Una de les revistes de referència en el camp de la prospectiva. Originalment publicada per la World Future Society, des del seu 8è volum ha passat a ser publicada per Sage.

Web: http://journals.sagepub.com/home/wfr

 

Futures

És la revista acadèmica de referència en l'àmbit de la prospectiva. Publicada per Elsevier, sempre ha estat una revista independent.

Web: https://www.journals.elsevier.com/futures
Anar al contingut