Cada setmana el programa gira entorn d'un llibre. En format de tertúlia, Vicenç Villatoro i Natza Farré, juntament amb dos convidats, comenten aquest llibre, l'analitzen, el posen a debat.

El lector també pot donar la seva opinió. Per això hi ha la "fila zero" del públic convidat al plató, una selecció d'opinions argumentades a partir de la lectura del llibre de la setmana. En aquesta "fila zero" de lectors tan aviat hi pot haver un personatge especialitzat i vinculat amb la temàtica del llibre com un lector anònim, amb inquietud i amb un criteri raonat.

Durant la setmana, o durant l'emissió del programa, l'espectador també pot participar-hi a distància a través del correu electrònic, desenvolupant així un nou concepte de programa interactiu amb l'espectador en un programa cultural.

La voluntat és parlar de llibres d'una manera eminentment divulgativa, poc dogmàtica, gens elitista.

"De llibres" no parla de novetats immediates, sinó que posa a debat obres que tenen un mínim recorregut entre els lectors o obres que han despertat una gran expectació entre el públic encara que la seva aparició sigui relativament recent.
Anar al contingut