Diumenge, a les 21.35, al 33

John Hurt i Kate Winslet, protagonistes a "Curtcircuit 33"

Una pel·lícula amb John Hurt i una altra amb la veu de Kate Winslet, al "Curtcircuit33"
John Hurt protagonitza "Break"

John Hurt protagonitza "Break"

El diumenge 15 de juliol, a les 21.35, a "Curtcircuit33", dues primeres espases de la interpretació anglesa: John Hurt i Kate Winslet​.

Començarem amb John Hurt. Qui va ser l'home elefant de David Lynch o el mag Ollivander, dels films de "Harry Potter", és el protagonista de "Break". En el centre d'aquesta pel·lícula trobem dues parelles en perill de descomposició. Dues parelles separades per uns quaranta anys de diferència, però que, de fet, podrien ser la mateixa; totes dues miren de retrobar aquella flama que un dia les va unir, abans no sigui massa tard.

Des de les primeres imatges, "Break" fa pensar en el cinema social britànic, però va molt més enllà d'aquest plantejament, gràcies a una sensibilitat colpidora i a un sentit de l'humor molt espontani.

I el programa continua amb els fills de la Gran Bretanya, perquè, després de John Hurt, és el torn de Kate Winslet. Tot i que no la veurem, només li sentirem la veu, a "La carta perduda", un conte de Nadal del qual en fa la narració en vers. La pel·lícula combina un esperit innocent, com el de les produccions de Pixar, amb elements típics dels relats gòtics.