Dissabte, a les 23.50, al 33

Els directors dels curts nominats als Gaudí 2020, a "Curtcircuit 33"

Un programa especial amb els directors dels quatre curts nominats als XII Premis Gaudí 2020: Carla Simón, Irene Moray, Mikel Mas i Gerard Vidal. El programa també ofereix "La última virgen", de Bàrbara Farré, premi Gaudí 2019.
Anna Garcia Lozano
Carla Simón, Irene Moray, Mikel Mas, Gerard Vidal i Lluís Salgado
Carla Simón, Irene Moray, Mikel Mas, Gerard Vidal i Lluís Salgado

Dissabte 18 de gener, a les 23.50, a "Curtcircuit33", Lluís Salgado presenta i modera una taula rodona amb els quatre directors nominats al Premi Gaudí al millor curtmetratge del 2020. Són Carla Simón, directora de "Después también"; Irene Moray, directora de "Suc de Síndria"; Gerard Vidal, director de "Tahrib" i Mikel Mas Bilbao, director de "La higuera".

El programa també recupera el curtmetratge guanyador del Gaudí al millor curtmetratge 2019, "La última Virgen", de la directora Bàrbara Farré.

"La última virgen" – Ficció – Bàrbara Farré – ESCAC Films – 17 minuts

La Sara, una nena de 13 anys, té la necessitat d'abandonar la innocència per endinsar-se en el món adult i així encaixar dins del seu grup d'amigues. Envoltada per un món on regna l'aparença, la Sara es veurà obligada a forçar la seva voluntat i convertir-se en una víctima més de la societat. Un retrat de la generació del 2000 on mòbils, internet i una sexualitat prematura no poden passar desapercebuts.