Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
El cas Febamar, a "Crims"

Robatori o revenja personal? Dos sospitosos i un gir de guió

Què hi ha al darrere del brutal doble homicidi al concessionari d'Alcanar? La policia estudia inicialment el mòbil econòmic, però una nova informació fa pensar en una altra hipòtesi

El 4 de desembre del 2008, els Mossos reben un avís d'homicidi a Alcanar. Un matrimoni ha estat sorprès a casa seva i torturat fins a la mort. Les víctimes són Felipe Barrio i la seva dona, Stela Afodoraie. L'escena del crim és, a la vegada, el domicili del matrimoni i el negoci del senyor Barrio, un concessionari de vehicles.

En un principi sembla que el mòbil és econòmic. El pis apareix regirat, els assaltants s'han endut diversos objectes de valor i també ha desaparegut un dels vehicles més preuats del negoci: un Mercedes S400.
 

 

Aviat els Mossos d'Esquadra descobreixen que hi havia una persona molt interessada a aconseguir el cotxe de luxe. El comprador potencial havia trucat amb molta freqüència al propietari del concessionari abans dels fets. Però, un cop aparegut el cadàver, el contacte s'havia perdut.

La policia estreny el cercle sobre aquest individu, però, quan menys s'ho esperen, s'obre una nova línia d'investigació en sortir a la llum una nova informació: deu anys enrere, l'exdona de Felipe Barrio va voler contractar dos sicaris perquè el matessin. A partir d'aquest moment, es converteix en la principal sospitosa.

 

La sèrie de Carles Porta

"Crims", la sèrie de true crime dirigida pel periodista Carles Porta, tracta casos reals que han passat a Catalunya. En temporades anteriors s'han explicat amb tota mena de detalls casos de molta actualitat, com el crim de la Guàrdia Urbana, i de molta repercussió social, com la descoberta de la identitat de la noia de Portbou.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut