Avui, a les 22.05, a TV3

Angi, un nou cas a "Crims"

Barcelona, febrer del 2008. L'encarregada de la neteja entra a un pis que es lloga a turistes al barri de Gràcia. Dins hi troba una dona morta al sofà, nua, amb una bossa de plàstic al cap

El 21 de febrer del 2008, el servei de neteja d'un apartament que es lloga a turistes al carrer Camprodon truca a la policia perquè han trobat el cos d'una dona estirat al sofà. La noia té una bossa al cap i està totalment nua. No hi ha cap peça de roba al pis, s'han netejat les empremtes i no s'ha trobat cap documentació personal enlloc. Ha estat un suïcidi, un assassinat o un joc sexual que ha anat massa lluny?

El misteri que envolta l'escenari quan els Mossos no saben encara qui és la dona es multiplicarà per mil quan aconsegueixen posar-li nom. Res del que expliquen el seus éssers estimats quadra amb les primeres hipòtesis que havien fet els investigadors. La morta es diu Ana Páez i era una noia amb una vida senzilla i plena de plans de futur. Què li ha pogut passar per acabar perdent la vida de la manera que ho ha fet?

Si volen tenir èxit en les seves indagacions, els Mossos han de començar per reconstruir les últimes hores de l'Ana. I serà completant aquest trencaclosques que els Mossos començaran una partida d'escacs que els farà perseguir la principal persona sospitosa de la mort de l'Ana a través d'un tauler ple de cotxes de luxe, roba de marca, traïdories, perruques de colors, establiments de prostitució masculina i cases de la zona alta de la ciutat.

I després, "Brito i Picatoste" (capítol 1)

El capítol 1 comença a Lleida, el diumenge 14 d'octubre del 2001. Una parella de Mossos d'Esquadra són a l'Hospital Arnau de Vilanova custodiant un intern del Centre Penitenciari de Ponent. En sortir, un home se'ls acosta, dispara als policies a boca de canó i fuig amb el pres, a qui acaben d'enguixar el braç. Ningú sospita que l'objectiu d'aquests dos delinqüents va molt més enllà d'aconseguir la llibertat.

"Crims", una sèrie de true crime

Anar al contingut