Comparteixen una videotrucada molt especial

Els Lildamis i Edu Esteve repassen els nous covers de la setmana

Tenim tantes versions que per veure-les totes hem necessitat dos Lildamis! Descobreix una nova selecció de "Cover", en un capítol especial amb la participació d'Edu Esteve

Aleix Serra - David Moschini

L'originalitat i el talent estan inundant les xarxes del programa mentre els covers no paren d'arribar, tants que en Lildami ha hagut de portar el seu doble per escoltar-los tots!

En aquest tercer capítol de "Cover", el concurs 100% online de TV3, els Lildamis veuen alguns dels millors covers d'aquesta setmana amb companyia d'Edu Esteve. T'apuntes a repassar-los tu també?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cover TV3 (@covertv3)


No, no hi veus doble... L'actor Xavi Espinosa, famós per la seva imitació de Lildami a "Polònia", ha vingut a passar una estona divertidíssima amb molt bon rotllo i bona música. Perquè en un programa de covers, el normal és comentar-los amb un cover, no?

Si després de veure tantes versions t'ha entrat la inspiració, no t'adormis, que el càsting tancarà aviat! Tens temps fins aquest diumenge, 23 d'octubre, a les 23.59 per enviar el teu cover.

Per participar has de gravar una versió lliure d'alguna cançó dels artistes Love of Lesbian, Sopa de Cabra, The Tyets, Ginestà o Antònia Font i pujar-la a Instagram o YouTube amb les etiquetes #CoverTV3 i #CoverTV3+Artista (per exemple: si el teu cover és de Ginestà, has de posar els hashtags #CoverTV3 i #CoverTV3Ginestà). Com a últim pas has d'omplir el formulari online de tv3.cat/cover per acabar la inscripció al concurs.

No et perdis el dia a dia del concurs a l'Instagram de @CoverTV3, la web de TV3.cat/cover on també es poden veure tots els participants inscrits, el canal de YouTube, el TikTok i les apps per a mòbils i televisors connectats de TV3.

"Cover" és una producció de TV3 en col·laboració amb Mamba Media i una aposta de Televisió de Catalunya per la distribució de continguts digital first adreçats als més joves a través dels mitjans digitals de la CCMA.

ARXIVAT A:
Tv3TelevisióMúsica
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut