Amb ells, ja tenim els 25 escollits que passen a la fase següent

El jurat de "Cover" completa la selecció de participants amb la tria de The Tyets

Trapeton, rock, en acústic... si alguna cosa han demostrat els participants de "Cover" és que les cançons de The Tyets transmeten bon rotllo amb qualsevol estil. A la darrera selecció del jurat, Joan Colomo, Mariona Batalla i Manu Guix han escollit les seves cinc versions favorites de la banda de Mataró i completen així la llista dels 25 participants que opten al gran premi de 10.000 euros

Aleix Serra - David Moschini

Si hi ha una paraula que defineix The Tyets és "atreviment", una característica que els participants de "Cover" han sabut incorporar en cadascuna de les seves versions inscrites al concurs 100% digital de TV3. I si barrejar reggaeton amb trap ja era una aposta arriscada, espera't a sentir els covers seleccionats pel jurat:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cover TV3 (@covertv3)

 

La Tour de Carol - "De l'1 al què"

Aquesta banda agafa el bon rotllo de la cançó original i el trasllada a una versió en què tots els instruments sonen en sintonia per oferir-nos un cover diferent amb molt d'estil:


Berta Clapés - "Amics, tiets i coneguts"

La Berta és una artista que ens demostra que qualsevol element de la casa és vàlid per crear música quan el combines amb talent i una veu meravellosa:Loudy & Aubor - "De l'1 al què"

Amb tocs electrònics i sintetitzadors al màxim, aquest duo transforma l'obra original en una versió house que podria sonar a les millors discoteques:


Ona Mae - "El ratolí"

Acompanyada d'un kas kas que utilitza de meravella i amb una veu molt harmònica, aconsegueix un ritme diferent sense perdre l'essència que desprèn l'obra original:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ona Mae (@onamae_music)


Jordi Vila - "De l'1 al què"

Amb una proposta totalment acústica, l'autor fa seva la cançó original amb molt sentiment i bones sensacions, i n'aconsegueix una versió minimalista i personal que demostra el seu talent:

Ja tenim els 25 covers favorits del jurat! Ara, a partir de divendres, serà el torn de cada banda de triar la millor versió que s'ha fet de la seva pròpia música. Els seleccionats passaran a la final de l'1 de desembre, en què sabrem qui s'emportarà els 10.000 euros del premi del concurs. A tv3.cat/cover pots veure totes les versions inscrites i també les 25 seleccionades pel jurat.

No et perdis el dia a dia del concurs a l'Instagram de @CoverTV3, la web de TV3.cat/cover, el canal de YouTube, el TikTok i les apps per a mòbils i televisors connectats de TV3.

"Cover" és una producció de TV3 en col·laboració amb Mamba Media i una aposta de Televisió de Catalunya per la distribució de continguts digital-first adreçats als més joves a través dels mitjans digitals de la CCMA.

ARXIVAT A:
Tv3TelevisióMúsica
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut