Els germans Serrasolsas revelen nou finalista d'aquesta edició

El grup folklòric Ramellets és l'aposta de Ginestà com a finalistes de "Cover"

Després d'escoltar els cinc covers seleccionats pel jurat, el duo de Sant Andreu de Palomar va decidir que el grup Ramellets havia de ser el segon finalista de "Cover", una notícia que els seus integrants van rebre amb molta il·lusió. Aconseguiran emportar-se els 10.000 euros del premi?

Aleix Serra - David Moschini

Segurament, quan els germans Serrasolsas van compondre "Ulls d'avellana", mai es van imaginar que sonaria tan bé en format jota. I és que la màgia d'una versió és ajudar-te a redescobrir una cançó de Ginestà per escoltar-la d'una manera totalment diferent, cosa que el grup Ramellets ha fet a la perfecció a "Cover".

En una connexió amb Lildami, la Júlia i en Pau han explicat que han apostat per l'originalitat i l'autenticitat amb la seva elecció. I és que, malgrat la gran qualitat de tots els participants, els ritmes folklòrics d'aquest grup mallorquí es van sentir com una brisa d'aire fresc entre els centenars de propostes rebudes a la segona edició del concurs 100% online de TV3:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cover TV3 (@covertv3)

 

Ramellets és una expressió amorosa a Mallorca, sinònim d'amistat i bon rotllo. I és justament això el que transmet aquesta banda amb els seus ritmes, sorgits d'una llarga amistat al poble on van créixer.

Hem parlat amb els nous finalistes del concurs perquè ens expliquin per què van decidir portar Ginestà a aquest terreny més tradicional:

D'on sorgeix la idea de fer música més tradicional?
 

Ramellets és un grup de música folklòrica de Mallorca, per això volíem que la nostra versió es ballés a la plaça.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cover TV3 (@covertv3)


La jota va ser la primera idea per versionar aquesta cançó?
 

Perquè Ginestà no ho sabia encara, però "Ulls d'avellana" té una jota a la seva ànima.

Teniu pensat tocar la versió a les pròximes festes del poble o concert?
 

Sí, per descomptat. Ja ens la demanen!
 

T'agrada Ramellets? Recorda que podràs votar per ells a partir del 24 de novembre a tv3.cat/cover. A més, només per participar-hi entraràs al sorteig d'uns auriculars i uns altaveus Bluetooth per escoltar la teva música preferida!

No et perdis el dia a dia del concurs a l'Instagram de @CoverTV3, la web de TV3.cat/cover, el canal de YouTube, el TikTok i les apps per a mòbils i televisors connectats de TV3.

"Cover" és una producció de TV3 en col·laboració amb Mamba Media i una aposta de Televisió de Catalunya per a la distribució de continguts digital-first adreçats als més joves a través dels mitjans digitals de la CCMA.

ARXIVAT A:
Tv3TelevisióMúsica
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut