Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Es comencen a escollir els 25 seleccionats

Èxit de "Cover": 2.281 versions passen a la següent fase del concurs

"Cover", un 'talent show' distribuït exclusivament per internet, tanca la primera part del concurs amb més de 2.200 participacions i gairebé 11.000 seguidors a Instagram. La següent fase, decidir els 25 seleccionats.

El "talent" musical de TV3 "Cover", presentat per Miki Núñez, ha tancat amb èxit la fase de recollida de versions amb 2.281 participacions i 10.600 seguidors al perfil oficial a Instagram. Aquest innovador projecte, presentat per Miki Núñez i pensat per ser seguit en exclusiva a través de les xarxes socials, YouTube i TV3 a la carta, és una demostració de l'aposta de TV3 per la distribució de continguts adreçats als més joves a través dels mitjans digitals.

Els participants han tingut tres setmanes per preparar les seves versions, "covers", de qualsevol tema d'Els Amics de les Arts, Buhos, Els Pets, Suu i Nil Moliner, que han cedit el seu repertori per ser versionat en el programa. Per participar-hi, només havien de publicar una d'aquestes versions a Instagram o YouTube, i fer la inscripció. 

Les properes fases del concurs

 

A partir d'ara, un jurat format per Manu Guix, Elena Gadel i Marc Bala seleccionarà els cinc millors "covers" de cada grup o artista versionat. D'aquests 25 vídeos seleccionats, els grups que han cedit el seu repertori triaran el millor "cover" de les seves cançons. El dia de la gran final, el públic podrà votar entre els cinc millors "covers", un per grup o artista, i en sortirà un sol guanyador, que s'emportarà el premi de 10.000 euros.

Els continguts de "Cover" es publiquen a Instagram, Instagram TV, YouTube i a TV3 a la carta, tot sota els hastags #covertv3 i #covertv3 més el nom del grup versionat (#covertv3elspets, #covertv3buhos, #covertv3elsamicsdelesarts, #covertv3suu i #covertv3nilmoliner). Si feu una cerca, podreu veure versions com aquestes:

El projecte "Cover", juntament amb Bricoheroes, la Comunitat, Mood Z i Jugada mestra, representa part de l'aposta que TV3 fa aquest 2020 per la creació de contingut exclusius en digital, buscant nous públics i noves maneres de produir i difondre continguts.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut