Arriba l'estrena de "Benvinguts a la família"

Melani Olivares i Yolanda Ramos protagonitzen "Benvinguts a la família", la nova sèrie de TV3 que s'estrenarà el 22 de gener
Actualitzat

"Benvinguts a la família" és la nova sèrie de TV3 produïda per Arca Audiovisual (Grup Filmax) que ens acompanyarà els dilluns a partir del 22 de gener, en substitució de "Merlí". Una sèrie que parla de les estructures familiars actuals, escrita en clau de comèdia d'humor negre. La protagonista és l'Àngela (Mélani Olivares), una dona lluitadora, separada i mare de tres fills que ha de tirar endavant la família tota sola. Les dificultats econòmiques posen la família en una situació límit i l'Àngela es veu obligada a marxar de casa i enfrontar-se a la seva por més gran: el seu pare, amb qui fa vint anys que no parla.

A més de Melani Olivares (Àngela) i de Yolanda Ramos (Victòria), també formen part del repartiment els actors Ivan Massagué (Nando), Nao Albet (Fran), Simón Andreu (Eduardo), Nonna Cardoner (Sara), Georgina Amorós (Àlex), Miquel Fernández(Miquel), Betsy Túrnez (Adela), Francesc Ferrer (Pere), Eva Santolària (Lili), Àlex Maruny(Dídac) i Aina Clotet (Lola).

La nova sèrie, de 13 capítols de 50 minuts de durada,s'adreça a un públic molt ampli. Té com a referents "Modern family", pel que fa a les diferents classes de famílies modernes; "Weeds", pels tipus de conflictes d'humor i misteri a què s'enfronten els protagonistes, i "Shameless", per la manera com es relacionen els membres de la família. Pau Freixa, productor executiu de la sèrie, comenta que "està feta perquè la gent passi una bona estona. És una sèrie molt blanca, té més comèdia que drama, és molt emocional i té una part de misteri que enganxa. El to final, l'hi acaba donant el càsting."

Dirigida per Ivan Mercadé, el rodatge va començar el 9 d'octubre i es va allargar durant deu setmanes. La majoria de la sèrie passa a la casa familiar, que és un decorat natural situat a les Pungoles (Sant Pere de Vilamajor), tot i que hi ha un equilibri amb localitzacions exteriors. Pau Freixa no descarta que la sèrie pugui tenir continuïtat per a un parell de temporades més.


FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:

Direcció de continguts i cap de guionistes: Ivan Mercadé
Guionistes: Eric Navarro, Pol Cortecans, Natalia Duran, Dani González i Paco Caballero
Producció executiva: Pau Freixas
Productor: Pau Freixas, Carlos Fernández i Laura Fernández
Producció executiva TV3: Conxa Orea i Oriol Sala-Patau
Intèrprets: Melani Olivares (Àngela) i Yolanda Ramos (Victòria); també formen part del repartiment de "Benvinguts a la família" els actors Ivan Massagué (Nando), Nao Albet (Fran), Simón Andreu (Eduardo), Nonna Cardoner (Sara), Georgina Amorós (Àlex), Miquel Fernández (Miquel), Betsy Túrnez (Adela), Francesc Ferrer (Pere), Eva Santolària (Lili), Àlex Maruny (Dídac) i Aina Clotet (Lola).

El més vist
Anar al contingut