Quin percentatge de catalans i catalanes fan l'amor amb el llum apagat?
Quin percentatge de catalans i catalanes han visitat la Moreneta a Montserrat?
A qui estimen més el catalans, Cristiano Ronaldo o José Ignacio Wert?
 
La resposta a aquestes i moltes altres qüestions la tindrem molt aviat a
"Com som", el nou concurs dels dissabtes a la nit a TV3.

 
"Com som" és un concurs setmanal presentat per Toni Clapés on juguem a conèixer millor els ciutadans de Catalunya i descobrim la seva posició sobre temes diversos que van des de la política o l'actualitat a les coses més quotidianes o absurdes. "Com som" s'emet els dissabtes després del "TN Vespre".
 
A "Com som" competeixen dos equips de quatre persones, capitanejats pert Màbel Martí i Xavier Graset.  Al seu costat, una parella de concursants  i un famós convidat es convertiran en experts sociòlegs, i competiran en divertits jocs per intentar esbrinar l'opinió i els hàbits dels catalans i catalanes.
 
Les preguntes -i els resultats- de les proves del programa sortiran d'una enquesta que realitzarà una empresa especialitzada que agafarà una mostra representativa del conjunt de la població catalana.

Però, més enllà del concurs, "Com som" és sobretot un espai divertit, desacomplexat i distès on, a més de les preguntes i respostes, hi haurà vídeos amb opinions de la gent del carrer, jocs, humor¿i les aparicions estel·lars de l'actor i còmic Pep Plaza ¿col·laborador fix del programa- i convidats com humoristes, mags o monologuistes que ens visitaran cada setmana.
 
"Com som" és també el retorn a la televisió de Toni Clapés, conductor de l'espai "Versió RAC1" que fa pocs dies ha celebrat els seus 30 anys com a professional radiofònic.  Clapés estarà acompanyat cada setmana per dues cares molt conegudes pels espectadors de TV3, Màbel Martí ("El club", "La salut al cistell") i Xavier Graset, conductor de l'espai "L'Oracle" de Catalunya Ràdio i actor teatral amb l'obra "Sobre els danys del tabac i les ostres" de Txèkhov. 
 
Anar al contingut