Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Rebuscant en una extensa família separada per la fam i la guerra

"Caigut del cel": es busquen els hereus d'un home que va viure a l'exili

En aquest programa, el conductor i actor Roger Coma fa recerca per trobar els hereus de Juan Mayoral, que va néixer a la Cerdanya i va morir a prop de París, després de passar la vida a l'exili 

"Caigut del cel" torna amb una nova investigació. L'actor i presentador Roger Coma busca els hereus d'un home que va viure a l'exili.

Originari de la Cerdanya, Juan Mayoral va morir a prop de París l'any 1997. En plena Guerra Civil, va haver de marxar a França, on va refer la seva vida, es va casar i va morir vidu, sense descendència i sense fer testament.  

Roger Coma de viatge a França per una nova investigació
Roger Coma de viatge a França per una nova investigació

A més d'aconseguir enfilar la història del difunt, Roger Coma haurà de reconstruir l'arbre genealògic d'una extensa família separada per la fam i la guerra, que el portarà a recórrer diverses poblacions de França i Catalunya fins a trobar els possibles hereus del protagonista d'aquest capítol. 

"Caigut del cel" és una proposta que barreja recerca i "emotainment" en un format addictiu, en què els espectadors segueixen la recerca del conductor del programa per trobar un hereu que està a punt de rebre la sorpresa de la seva vida: un regal caigut del cel. 

 

Roger Coma visita el cementiri on està enterrat Mayoral
Roger Coma visita el cementiri on està enterrat Mayoral

És una producció de Televisió de Catalunya amb la col·laboració de Gestmusic Endemol SAU i la participació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. El programa, dirigit per Núria Fonollà, té la producció de Clara Roca, la realització de Rut Boixader i el guió de José Ramón Fernández (Jotha). El format del projecte és de la televisió neerlandesa RTL4, on s'ha emès amb el títol original "A gift from heaven".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut