Aitor Valadés i Carlos Cruces a "Buga Buga"
Aitor Valadés i Carlos Cruces a "Buga Buga"
Els dos últims capítols per acabar el rentat

Relacions a distància i un os panda a "Buga Buga"

"Buga Buga" arriba al seu desenllaç amb l'emissió dels dos últims capítols de la sèrie: un sobre les relacions a distància i un segon en què descobrim qui s'amaga dins l'os panda que reparteix "flyers"

5.- Tinder

Emma Arquillué, Pablo Macho
L'Àlex aprofita el temps d'espera mentre fa la bugada per fer una videotrucada amb el Marco, el seu nòvio, que viu a Toronto. Durant la videotrucada la parella se sincera i parlen d'allò que la distància està provocant en la seva relació.

6.- Os

Aitor Valadés, Carlos Cruces
En Marc i la seva colla passegen davant de la bugaderia del port del Masnou. Allà es troben un os panda que reparteix "flyers" del restaurant kebab on treballa, i se'n comencen a burlar. El que no sap en Marc és que l'home que s'amaga sota la disfressa l'ajuda a prendre decisions importants.

"Buga Buga" és un projecte de la productora Aguacate & Calabaza Films amb la direcció d'Alba Simón i Ana Millán i guió d'Alba Simón, Ana Millán i Eric Moral. Formen part del repartiment noms com Kathy Sey, Roser Tapias, Javier Beltrán, Vicenta Ndongo, Roger Batalla, Emma Arquillué, Laura Aubert i Pere Arquillué, entre d'altres.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut