Els Bricoheroes ofereixen els seus serveis a Quim Monzó
La continuació d'un gag hilarant a cop de tuit

Quim Monzó i Bricoheroes SA: acarnissat conflicte per una prestatgeria a Twitter

Tant contents que estaven en Peyu i en Jair amb el primer encàrrec de la seva flamant empresa de bricolatge... Ja els va semblar que el Joaquim era un client peculiar, però ara els reclama públicament via Twitter

Els "Bricoheroes" s'han estrenat com a empresaris. A l'últim capítol rebien la trucada del seu primer client: Quim Monzó, que justament els encarregava una prestatgeria com la que estaven construint. Quines casualitats... Tot i que ells hi van posar tot el seu "savoir faire", la prestatgeria va quedar d'aquella manera i ara els reclama que passin per casa seva a solucionar-ho, en un gir de la trama que ha estat molt celebrat -i comentat- a Twitter.

 

 

En Peyu, lluny d'acovardir-se, defensa que la feina va ser impecable i assegura que el que ha de fer en Quim és fer-los arribar un full de reclamacions a la bústia del seu despatxet. 

 

 

S'ha de dir que en Peyu i el Jair tenen part de raó quan critiquen el Joaquim com a client: no els va oferir una cervesa ni unes tristes olives. A més, la prestatgeria li van deixar plena de llibres inclosos en el preu.

 

 

Monzó -tot s'ha de dir- tampoc no va ser gaire exigent. Es va avenir a que la mida de la prestatgeria fos de 84x1,90 i només va demanar que les lleixes estiguessin en sentit horitzontal. Cosa que, tractant-se d'una prestatgeria, tampoc no és un gran què. A més, li van guixar la fusta per fer uns càlculs i li van llançar tot de cargols per terra. Això per no dir que li van aconsellar que posés ell mateix uns cargols "un dia que s'avorreixi" perquè la prestatgeria quedés més ferma a la paret.

En definitiva, ja es veia venir que la història no acabaria bé. I així ha estat, amb la discussió via Twitter entre Monzó i els Bricoheroes que ha posat la cirereta a un gag insuperable que ja s'ha convertit en un dels capítols preferits dels seguidors del programa.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut